Mielenrauha

"Upea ja tyylikäs älykello, joka pitää sinut ajan tasalla ja auttaa seuraamaan aktiivisuuttasi. Kellon monipuoliset ominaisuudet, kuten sykemittari ja unen seuranta, tekevät siitä täydellisen kumppanin terveelliseen elämäntapaan. Kätevä ja helppokäyttöinen, tämä älykello on täydellinen valinta niille, jotka haluavat yhdistää tyylikkään ulkonäön ja toiminnallisuuden."

Tämä tuote on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat nauttia täydellisestä äänentoistosta. Sen tyylikäs muotoilu ja korkealaatuiset materiaalit tekevät siitä sekä visuaalisesti että teknisesti upean. Täydellinen kumppani musiikin kuunteluun tai elokuvien katseluun.

"Tämä jännittävä äänikirja vie sinut mukaan unohtumattomaan seikkailuun, jossa salaisuudet ja mysteerit odottavat paljastumistaan. Kuuntele tarinaa, joka pitää sinut otteessaan alusta loppuun asti ja herättää mielikuvituksesi eloon. Äänikirja tarjoaa täydellisen pakopaikan arjen kiireistä ja vie sinut toiseen maailmaan."

"Jännittävä dekkari, joka pitää otteessaan alusta loppuun. Äänikirjassa seikkaillaan pimeän menneisyyden salaisuuksien parissa, kun päähenkilö yrittää selvittää katoamistapausta. Kiehtova juoni ja taitava lukija tekevät tästä äänikirjasta pakahduttavan jännittävän kuuntelukokemuksen."

Mindfulness Qui e Ora -äänikirja opastaa löytämään rauhan ja läsnäolon arjessa. Se auttaa pääsemään eroon stressistä ja huolesta tarjoten harjoituksia elämän haasteisiin. Kokeile ilmaista 30 päivän kokeilujaksoa ja kuuntele tämä ja yli 900 000 muuta äänikirjaa!

The website encountered an unexpected error. Try again later.
Drupal\Core\Database\DatabaseExceptionWrapper: SQLSTATE[42S02]: Base table or view not found: 1146 Table 'halvinhinta_dr72.drqo_ultimate_cron_log' doesn't exist: SELECT "l".* FROM "drqo_ultimate_cron_log" "l" WHERE ("l"."name" = :db_condition_placeholder_0) AND ("l"."log_type" IN (:db_condition_placeholder_1)) ORDER BY "l"."start_time" DESC, "l"."end_time" DESC LIMIT 1 OFFSET 0; Array ( [:db_condition_placeholder_0] => announcements_feed_cron [:db_condition_placeholder_1] => 0 ) in Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load() (line 235 of modules/contrib/ultimate_cron/src/Plugin/ultimate_cron/Logger/DatabaseLogger.php).
Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load('announcements_feed_cron', NULL, Array) (Line: 542)
Drupal\ultimate_cron\Entity\CronJob->loadLatestLogEntry() (Line: 60)
Drupal\ultimate_cron\UltimateCron->run() (Line: 70)
Drupal\ultimate_cron\ProxyClass\UltimateCron->run() (Line: 65)
Drupal\automated_cron\EventSubscriber\AutomatedCron->onTerminate(Object, 'kernel.terminate', Object)
call_user_func(Array, Object, 'kernel.terminate', Object) (Line: 111)
Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.terminate') (Line: 115)
Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 63)
Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 688)
Drupal\Core\DrupalKernel->terminate(Object, Object) (Line: 22)