Hyppää pääsisältöön

Nettitrendi.fi

Kommentti | Erdoğanin peli vaatii nyt kovia hermoja Suomessa ja Ruotsissa

1 tunti 19 minuuttia ago
Turkin presidentti Recep Tayyip Erdoğan väläytti Suomen ja Ruotsin erottamista Nato-ratifioinnissa. Turhan pitkälle meneviä johtopäätöksiä lausunnosta ei kannata vetää. Selvää on, että tilanne on kiusallinen poliitikoille niin Suomessa kuin Ruotsissa, kirjoittaa HS:n Nato-kirjeenvaihtaja Elina Kervinen. Uutisen tarjoaa Helsingin Sanomat.

Muuttuiko suomalaisten kanta Natoon Erdoğanin puheen jälkeen? Vastaajilla jyrkkä kanta Turkin presidentistä

1 tunti 46 minuuttia ago
Iltalehti teki katugallupin, jossa kysyttiin ihmisten ajatuksia Turkin tuoreesta kannasta, jossa Suomi otettaisiin ennen Ruotsia Natoon. Turkki väläytteli Suomen hyväksymistä Natoon myöhään sunnuntai-iltana pitämässään puheessa. Puolestaan Ruotsi joutuisi vielä odottamaan Turkin hyväksyntää, vaikka molemmat Pohjoismaat ovat aikaisemmin sanoneet liittyvänsä yhdessä Natoon. – Saatamme antaa erilaisen viestin Suomesta. Ja kun annamme tämän erilaisen viestin koskien Suomea, Ruotsi järkyttyy. Mutta vain jos Suomi ei tee samaa virhettä (kuin Ruotsi), Turkin presidentti Recep Tayyip Erdoğan sanoi puheessaan. Uutisen tarjoaa Iltalehti.

Suuri kupari- ja messinki­varkaus Mikkelissä – Poliisi pyytää havaintoja

1 tunti 53 minuuttia ago
Tapausta tutkitaan törkeänä varkautena. Mikkelin Otavassa sijaitsevan Otavan Metallin tiloista anastettiin huomattava määrä kupari- ja messinkiromua perjantai 27. tammikuuta. Asiasta tiedottaa Itä-Suomen poliisilaitos. Poliisin mukaan anastus tapahtui perjantai-iltana kello 21.30 ja 23.40 välisenä aikana. Uutisen tarjoaa Iltalehti.

Valmentaja käski lasta syömään jugurtin lattialta – Tällainen on Italian voimistelukohu: ”Alkoi läpsimään minua”

1 tunti 55 minuuttia ago
Italialainen kauhuvalmentaja sai porttikiellon voimisteluseuroihin. Viime syksynä Suomessa kauhisteltiin rytmisen voimistelun valmentajan rajuja menetelmiä maajoukkueessa. Valmentajan käytös ja etenkin painon vahtiminen oli aiheuttanut alaikäisissä valmennettavissa ahdistusta ja syömishäiriöitä. Teot sijoittuivat ajalle 2016–2021. Voimisteluliitto on asian noustua päivänvaloon tiedottanut panostavansa enemmän valmennettavien lasten henkiseen hyvinvointiin. Uutisen tarjoaa Iltalehti.

Uusimmat SM-Liiga Uutiset: