1.000 Sivua

Tervetuloa 1.000 Sivua -kategoriaan, jossa löydät laajan valikoiman tiiviitä ja informatiivisia kirjoja, jotka on jaettu selkeisiin ja helposti ymmärrettäviin osiin. Riippumatta siitä, etsitkö oppimisvälineitä, viihdettä tai erikoisosaamista, tämän kategorian runsas tarjonta kattaa monenlaiset aihealueet. Jokainen teos on koostettu huolellisesti tarjoamaan juuri oikean määrän tietoa, jotta voit syventyä aiheeseen ilman ylikuormitusta. Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä seuraava suosikkisi helppolukuisista ja sisällöltään rikkaista kirjoistamme.

Tämä tuote on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat nauttia täydellisestä äänenlaadusta ja langattomasta musiikinkuuntelusta. Sen tyylikäs muotoilu ja kestävä rakenne tekevät siitä täydellisen kumppanin matkoille ja arjen menoihin.

The website encountered an unexpected error. Try again later.
Drupal\Core\Database\DatabaseExceptionWrapper: SQLSTATE[42S02]: Base table or view not found: 1146 Table 'halvinhinta_dr72.drqo_ultimate_cron_log' doesn't exist: SELECT "l".* FROM "drqo_ultimate_cron_log" "l" WHERE ("l"."name" = :db_condition_placeholder_0) AND ("l"."log_type" IN (:db_condition_placeholder_1)) ORDER BY "l"."start_time" DESC, "l"."end_time" DESC LIMIT 1 OFFSET 0; Array ( [:db_condition_placeholder_0] => announcements_feed_cron [:db_condition_placeholder_1] => 0 ) in Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load() (line 235 of modules/contrib/ultimate_cron/src/Plugin/ultimate_cron/Logger/DatabaseLogger.php).
Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load('announcements_feed_cron', NULL, Array) (Line: 542)
Drupal\ultimate_cron\Entity\CronJob->loadLatestLogEntry() (Line: 60)
Drupal\ultimate_cron\UltimateCron->run() (Line: 70)
Drupal\ultimate_cron\ProxyClass\UltimateCron->run() (Line: 65)
Drupal\automated_cron\EventSubscriber\AutomatedCron->onTerminate(Object, 'kernel.terminate', Object)
call_user_func(Array, Object, 'kernel.terminate', Object) (Line: 111)
Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.terminate') (Line: 115)
Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 63)
Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 688)
Drupal\Core\DrupalKernel->terminate(Object, Object) (Line: 22)