10.000 sivua

Kirjamme ja muistivihkomme sisältävät 10.000 sivua, tarjoten runsaasti tilaa luovuutesi ja ideoidesi esilletuontiin. Tämä kategoriassa löydät tuotteita, joissa on huikea määrä sivuja kaikenlaiseen kirjoittamiseen, luonnosteluun ja muistiinpanojen tekemiseen. Etsitpä sitten paksuja muistikirjoja, monumentaalisia päiväkirjoja tai laajoja raporteja, löydät varmasti täydellisesti tarpeisiisi sopivan tuotteen. Vahvat sidokset ja kestävät kansimateriaalit takaavat, että kirjasi kestää käytössä pitkään. Valitse laajasta valikoimastamme, ja anna luovuutesi kukoistaa.

Tämä tuote on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat nauttia musiikista täysin langattomasti. Sen korkealaatuinen ääni ja pitkä akunkesto takaavat nautinnollisen kuuntelukokemuksen missä tahansa. Kompakti koko ja tyylikäs muotoilu tekevät siitä myös helpon ottaa mukaan matkoille.

Uusi iPhone 12 tarjoaa huippuluokan suorituskyvyn ja upeat kuvat. Nauti upeasta Retina XDR -näytöstä ja nopeasta A14 Bionic -sirusta. Kompakti koko ja tyylikäs muotoilu tekevät tästä puhelimesta täydellisen valinnan aktiiviselle elämäntavalle.