1950-luku

Murder in Style on äänikirja, joka vie sinut 1950-luvun Lontooseen. Seuraa julmaa murhaa, juonittelua ja tyylikästä rikostutkintaa. Lady Victoria Benson on seurapiirikaunotar ja nerokas salapoliisi, jonka pukeutumisvalinnat ovat yhtä teräviä kuin havainnot. Kuka on murhaaja? Kuuntele ja anna arvoituksen pukea sinut yllesi kuin silkkiroba.

Kokeile maksutta 30 päivän ajan äänikirjaa Blackboard Jungle, The, joka käsittelee 1950-luvun rock 'n' roll -musiikin ja nuorisorikollisuuden ristiriitoja. Tarina seuraa opettajaa, joka joutuu kasvattamaan levottomia nuoria samalla kun yrittää opettaa heille tärkeitä elämänoppia. Äänikirja tarjoaa jännittävän matkan menneiden aikojen konflikteihin ja tunnelmiin yhdistettynä musiikin ja nuorisokulttuurin maailmaan. Klikkaa linkkiä ja aloita ilmaiseksi!

Sukella The Summer Wives -äänikirjan lumoavaan maailmaan, jossa sekoittuvat romantiikka, draama ja salaisuudet. Beatriz Williams on luonut kiehtovan tarinan vuodelta 1951, jolloin Miranda kohtaa lumoavan Josephin kesäpaikallaan Winwardilla. Heidän rakkautensa kohtaa kuitenkin haasteita yhteiskunnan ja perhesalaisuuksien vuoksi. Vuonna 1969 Miranda palaa saarelle, jossa menneisyys herää henkiin. Sotkuiset ihmissuhteet ja jännitteet pitävät kuulijan otteessaan loppuun asti. Älä jää paitsi tästä sydäntä särkevästä tarinasta, joka kietoo sinut pauloihinsa ja pitää sinut kuunteluhetken verran hengästyneenä ja lumottuna.

Kesä Boardwalkilla vie sinut aurinkoiseen 1950-luvun Kaliforniaan, jossa salaisuudet ja romanssit kietoutuvat yhteen. Boardwalk Summer kertoo Gracestä, joka unelmoi menestyksestä elokuvamaailmassa. Palatessaan rannikkokaupunkiin hän löytää rakkautta odottamattomista paikoista ja kohtaa menneisyyden varjoja, jotka uhkaavat häntä. Meredith Jaegerin kirjoittama tarina on kiehtova ja tunnelmallinen, pitäen otteessaan alusta loppuun. Boardwalk Summer tarjoaa unohtumattoman matkan menneisyyteen, jossa salaisuudet paljastuvat aaltojen kohistessa rantaviivan tuntumassa.

Leva om sitt liv 6: Det sena femtiotalet - på gott och ont on kiehtova äänikirja, joka vie kuulijan 1950-luvun tunnelmiin hyvien ja huonojen aikojen äärelle. Aikakauden monimuotoisuus ja erilaiset kohtalot avautuvat teoksen sivuilla. Tarinat herättävät tunteita ja nostalgiasta väreileviä muistoja. Koe 50-luvun lumo uudella tavalla kuuntelemalla tätä äänikirjaa ja yli 900 000 muuta ilmaiseksi 30 päivän ajan. Aloita seikkailusi nyt klikkaamalla alapuolelta löytyvää linkkiä.

Astetta 1950-luvun glamouriin vievä 'Dandy' -äänikirja kertoo tarinan nuoresta seurapiirikaunottaresta, joka seikkailee sodanjälkeisen Lontoon yläluokan parissa. Kirjailija Emma Danielsin luoma 'Dandy' vie sinut aikaan, jolloin eleganssi ja hienostuneisuus olivat kaikkea, ja salaisuudet vaanivat joka kulman takana. Asiantunteva ääninäyttelijä herättää jokaisen hahmon eloon tässä historiallisen fiktion ja draaman ystäville suunnatussa äänikirjassa. Upouusi tarina rakkaudesta, petoksesta ja kunnianhimosta pitää sinut lumoutuneena loppuun asti. Klikkaa alla olevaa linkkiä kuunnellaksesi tätä äänikirjaa ja yli 900 000 muuta ilmaiseksi 30 päivän ajan ilman sitoumuksia tai velvoitteita.

Anna-Karin Palmun äänikirja "Mitt himla liv" vie lukijan unohtumattomalle matkalle menneeseen aikaan. Tarina kertoo nuoresta Märta Trippelstamista ja hänen elämästään 1950-luvun Tukholmassa. Märta kohtaa vaikeuksia ja joutuu tekemään valintoja, jotka koettelevat hänen elämäänsä. Palmun herkkä kerronta tempaa kuulijan mukaansa jokaiseen kohtaukseen. "Mitt himla liv" on tarina elämästä, rakkaudesta, pettymyksistä ja unelmista, joka herättää ajatuksia omasta elämästä. Sukella lumoavaan maailmaan ja kuuntele tämä äänikirja nyt.

Hakekaa kätilö! 2 -äänikirja jatkaa ensimmäisen osan tarinaa ja vie lukijan mukanaan 1950-luvun Suomen kätilön työskentelyyn. Tarina tarjoaa jännitystä ja tunteita sekä kiehtovia hetkiä. Äänikirjaa kuunnellessa tulet osaksi tarinaa, ja jännitys kasvaa jokaisella kuuntelukerralla. Hakekaa kätilö! 2 sopii erityisesti historiasta, draamasta ja vahvoista naisista kiinnostuneille. Älä jää paitsi tästä koskettavasta tarinasta, vaan aloita kuunteleminen jo tänään!

Tutustu Arbetsboken 1955-1974 -äänikirjaan ja matkusta ajassa taaksepäin Ruotsiin. Kuuntele työmaailman historiaa ruotsalaisen työmarkkinajärjestön näkökulmasta vuosilta 1955-1974. Äänikirja tarjoaa syvällisen katsauksen aikakauteen, joka vaikutti Ruotsin työelämään ja yhteiskuntaan pysyvästi. Kuuntele tämä ja yli 900 000 muuta äänikirjaa ilmaiseksi 30 päivän ajan. Astu äänikirjojen maailmaan klikkaamalla alapuolelta.

'Italialaisen kaivosmiehen Giuseppe Dossettin kohtalo muuttuu ikuisiksi ajoiksi, kun hän jättää kotimaansa työn perässä Belgian hiilikaivoksille, vain huomatakseen joutuneensa mukaan traagiseen Marcinellen kaivosonnettomuuteen vuonna 1956. 'Morire a Marcinelle. Storia di un minatore italiano' kertoo Dossettin taisteluista, uhrauksista ja lopulta selviytymisestä kaivosonnettomuuden kaaoksen ja tuhon keskellä. Elävästi kuvattu tarinankerronta ja historialliset näkökulmat tavoittavat rohkeuden, sinnikkyyden ja inhimillisen hengen vastoinkäymisten edessä. Sukella Dossettin maailmaan, tunne hänen toiveensa ja pelkonsa, ja koe koukuttava kerronta, joka pitää sinut otteessaan viimeiseen sanaan asti. Klikkaa alapuolelta kuunnellaksesi tätä kiehtovaa äänikirjaa ilmaiseksi yhdessä yli 900 000 muun teoksen kanssa 30 päivän ajan, ilman sitoumuksia tai velvoitteita.'

Tervetuloa jännittävään äänikirjojen maailmaan, jossa kohtaat salaperäisiä murhia ja juonenkäänteitä. Death in White Pyjamas & Death Knows No Calendar tarjoaa vastustamattomia mysteereitä. Kiehtova kaksiosainen kokoelma vie sinut 1950-luvun glamourin ja salaisuuksien maailmaan. Kirjailija John Bude luo koukuttavia juonenkäänteitä ja henkilöhahmoja, jotka tempaavat mukaansa. Anna äänikirjojen lumon viedä sinut mennessään ja koe menneisyyden ja mysteerin yhdistyminen. Aloita kuuntelu heti ja astu rikosten täyteiseen seikkailuun!

Anna mielesi vaeltaa ja tunne viileä kesätuuli hipovien sivut Sebergin tuoreita sivuja lukiessasi. Äänikirjassa A Sidecar Named Desire sukellat viehättävään seikkailuun 1950-luvun New Yorkiin, seuratessasi Sebergin rohkeaa matkaa kaupungin sykkeessä. Kuuntele, kuinka tarina vie sinut menneiden aikojen autenttiseen tunnelmaan ja lumoaa sinut raikkaalla otteellaan, joka onnistuu aina yllättämään. Tämä äänikirja on täydellinen valinta kaikille, jotka rakastavat historian siipien havinaa ja hyvin kerrottuja tarinoita. Tartu tilaisuuteen ja lähde mukaan matkalle 50-luvun hurmaavaan maailmaan Sebergin seurassa. Aloita kuunteleminen jo tänään!

Tutustu Lana Turnerin maailmaan äänikirjan avulla. Tarina tarjoaa syvällisen kuvauksen rakkaudesta, menetyksestä ja selviytymisestä. Koe 1950-luvun Hollywoodin glamour ja draama Lana Turnerin elämän yllättävien käänteiden keskellä. Kirja tempaa kuulijan mukaansa heti ensimmäisistä sekunneista lähtien vahvoilla kuvauksillaan ja moniulotteisilla henkilöhahmoillaan. Anna tarinan kuljettaa sinut mukanaan ja kokea Lana Turnerin ainutlaatuinen tarina uudella tavalla. Äänikirja jää varmasti mieleesi pitkäksi aikaa. Aloita kuuntelu nyt ilmaiseksi!

The Darling Buds of May -äänikirja tarjoaa lukuhetkiä 1950-luvun Englannin maaseudun idyllisessä ympäristössä. Tarina sisältää lämpimää huumoria, herkullisia kuvauksia ja välittömiä hahmoja. Äänikirja tarjoaa sydämellisiä hetkiä ja hersyvää iloa. Nostalgisen matkan menneiden aikojen tunnelmiin voi tehdä rentoutuen ja kuunnellen äänikirjaa. Voit kuunnella The Darling Buds of May -äänikirjaa ilmaiseksi 30 päivän ajan.

Astuessasi Min fantastiska väninna -äänikirjan maailmaan, sinut imee mukaansa Elena Grecon ja hänen mysteerisen ystävänsä, Lila Cerulon, tarina. Elämä 1950-luvun Napolissa avautuu eteesi kuin koskettava maalaus, jossa ystävyyden voima ja nuoruuden kipinä hehkuvat vahvoina. Tämä äänikirja kietoo sinut mukaansa heidän elämänsä käänteisiin, salaisuuksiin ja vahvoihin tunteisiin. Anna tarinan viedä sinut mukanaan menneiden aikojen tunnelmiin, jossa lapsuuden leikit ja nuoruuden unelmat saavat uudenmerkityksen.

Suosittu äänikirja Övrig illegal verksamhet : Övervakningen av de svenska kärnvapenmotståndare 1958-1968 tarjoaa ainutlaatuisen historiallisen näkökulman Ruotsin ydinase vastustajiin ja heidän valvontaan 1958-1968. Sukella syvälle menneisyyteen tämän kiehtovan ja paljastavan teoksen avulla. Äänikirja avaa uusia näkökulmia ja tarjoaa mielenkiintoista tietoa tapahtumista, joista et ehkä ole aiemmin kuullutkaan. Nauti äänilukijan elävästä tulkinnasta ja anna tarinan viedä mukanaan. Älä jää paitsi tästä unohtumattomasta kuunteluelämyksestä!

Mina egna ord -äänikirja tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden sukeltaa Ruotsin arvostetuimman sanomalehden, Dagens Nyheterin, vuosien 1952-1975 artikkeleiden maailmaan. Näiden vuosikymmenten aikana lehti käsitteli monia merkittäviä tapahtumia sekä ilmiöitä, ja nyt voit kuunnella valikoituja artikkeleita äänikirjana. Nauti klassikoista ja tutustu menneiden aikojen kiinnostaviin tarinoihin äänen muodossa. Kiehtova äänikirja tempaa mukaansa ja tarjoaa ainutlaatuisen aikamatkan historiaan.

[{"value": "Matkaa takaisin aikaan, jolloin kirjailijoilla oli vielä aikaa istua alas ja jakaa tarinoitaan lukijoiden kanssa. Äänikirjassa 'Vid sidan av : Möten med författare från fyrtiotal till sjuttiotal' pääset tutustumaan kirjailijoiden henkilökohtaisiin tarinoihin ja kohtaamisiin 1940-1970-luvuilta."},{"value": "Kuuntele, kun suuret nimet kuten Astrid Lindgren, Tove Jansson ja Vilhelm Moberg avaavat sydämensä ja kertovat teostensa syntyprosessista sekä elämästään kirjailijoina.