Äänenlaatu

"Korkealaatuinen älykello, joka yhdistää tyylikkään muotoilun ja monipuoliset ominaisuudet. Tarkkaile sykettäsi, vastaanota ilmoituksia ja seuraa aktiivisuuttasi helposti ranteessasi. Kello sopii täydellisesti niin treeneihin kuin arkeenkin."

Rikard Lejonhjärta och Filip II: Skådespel i tre akter med prolog och epilog on lumoava äänikirja, joka vie sinut matkalle menneisyyteen kuningas Rikard Leijonamielen ja Filip II:n aikakauteen. Tämä jännittävä draama tarjoaa valloitussotien ja valtataistelujen värittämää juonikudelmaa, joka pitää kuuntelijan otteessaan alusta loppuun asti. Äänekäsitys on huippuluokkaa ja tarinankerronta on niin elävää, että tunnet olevasi osa tarinaa itse. Tämä äänikirja on täydellinen valinta historiasta ja draamasta kiinnostuneille. Klikkaa alapuolelta ja aloita matkasi menneisyyteen tänään ilmaiseksi 30 päivän ajan.

[{"value": "Äänikirja Creando la Actitud Ganadora: Remastered Version tarjoaa inspiroivan matkan kohti voittavaa asennetta ja menestystä. Tässä remasteroidussa versiossa kuulijat pääsevät syventymään entistäkin parempaan äänenlaatuun ja kiehtovaan kerrontaan, joka nostaa esiin voittamisen tärkeyden niin urheilussa kuin elämässä yleisestikin. Kuunnellessasi tätä äänikirjaa uppoudut tarinaan, joka kannustaa sinua kehittämään positiivista asennetta ja murskaamaan esteet tielläsi kohti unelmiesi saavuttamista.

The website encountered an unexpected error. Try again later.
Drupal\Core\Database\DatabaseExceptionWrapper: SQLSTATE[42S02]: Base table or view not found: 1146 Table 'halvinhinta_dr72.drqo_ultimate_cron_log' doesn't exist: SELECT "l".* FROM "drqo_ultimate_cron_log" "l" WHERE ("l"."name" = :db_condition_placeholder_0) AND ("l"."log_type" IN (:db_condition_placeholder_1)) ORDER BY "l"."start_time" DESC, "l"."end_time" DESC LIMIT 1 OFFSET 0; Array ( [:db_condition_placeholder_0] => announcements_feed_cron [:db_condition_placeholder_1] => 0 ) in Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load() (line 235 of modules/contrib/ultimate_cron/src/Plugin/ultimate_cron/Logger/DatabaseLogger.php).
Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load('announcements_feed_cron', NULL, Array) (Line: 542)
Drupal\ultimate_cron\Entity\CronJob->loadLatestLogEntry() (Line: 60)
Drupal\ultimate_cron\UltimateCron->run() (Line: 70)
Drupal\ultimate_cron\ProxyClass\UltimateCron->run() (Line: 65)
Drupal\automated_cron\EventSubscriber\AutomatedCron->onTerminate(Object, 'kernel.terminate', Object)
call_user_func(Array, Object, 'kernel.terminate', Object) (Line: 111)
Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.terminate') (Line: 115)
Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 63)
Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 688)
Drupal\Core\DrupalKernel->terminate(Object, Object) (Line: 22)