Mothering Sunday: Koskettava tarina rakkauden ja menetyksen päivästä

Äänikirja: Mothering Sunday

Kiehtova ja koskettava tarina menneisyyden varjoista

"Äänikirja Mothering Sunday on hurmannut kuuntelijansa ympäri maailmaa. Tämä mukaansatempaava tarina sijoittuu 1920-luvun Englantiin ja seuraa orpona kasvanutta nuorta naista, Jane Fairchildia, joka työskentelee palvelijana. Yhden vapaapäivänsä aikana hän kokee ratkaisevan muutoksen elämässään, jonka vaikutukset kantavat vuosikymmenten päähän.

Draamaa ja salaisuuksia

Tämä täynnä kiehtovia henkilöhahmoja ja koukuttavia juonenkäänteitä oleva draama vie kuuntelijan mukanaan menneisyyden salaisuuksiin ja unohtumattomien tunteiden maailmaan. Jane päätyy elämänsä suurimpaan valintaan, joka johdattaa hänet kirjailijan uralle, ja kietoo hänen kohtalonsa historiallisiin tapahtumiin sekä rakastumiseen.

Kuuntele nyt ilmaiseksi

Kuuntele ilmaiseksi ja anna tarinan viedä sinut mukanaan. Tämä ja yli 900 000 muuta ilmaista äänikirjaa ovat kuunneltavissa BookBeat-palvelussa. Älä jää paitsi tästä kuuntelukokemuksesta, joka on kerännyt kiitosta niin kriitikoilta kuin kuuntelijakunnalta.

Lisätiedot

"Mothering Sunday" yllättää ja koskettaa. Se on tarina rakkaudesta, menetyksestä ja uudesta alusta, joka vie sinut mukanaan 1920-luvun Englannin maalaiskartanoihin. Kuuntele tämä äänikirja nyt ja anna sen inspiroida sinua omalla tavallaan.

Kuuntele "Mothering Sunday" ja tuhansia muita ilmaisia äänikirjoja ottamalla käyttöön ilmainen kokeilu BookBeat-palvelussa. Kuuntele ilmaiseksi.

 

Mothering Sunday

Kuuntele Mothering Sunday tai mikä tahansa muu yli 900 000 äänikirjasta nyt veloituksetta 30 päivän ajan!

Ei sitoumuksia, ei määräaikaisuuksia.

Kuuntele Mothering Sunday ilmaiseksi 30 päivän ajan tästä linkistä!

 

Mothering Sunday

Kuuntele Mothering Sunday äänikirja ilmaiseksi:

The website encountered an unexpected error. Try again later.
Drupal\Core\Database\DatabaseExceptionWrapper: SQLSTATE[42S02]: Base table or view not found: 1146 Table 'halvinhinta_dr72.drqo_ultimate_cron_log' doesn't exist: SELECT "l".* FROM "drqo_ultimate_cron_log" "l" WHERE ("l"."name" = :db_condition_placeholder_0) AND ("l"."log_type" IN (:db_condition_placeholder_1)) ORDER BY "l"."start_time" DESC, "l"."end_time" DESC LIMIT 1 OFFSET 0; Array ( [:db_condition_placeholder_0] => announcements_feed_cron [:db_condition_placeholder_1] => 0 ) in Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load() (line 235 of modules/contrib/ultimate_cron/src/Plugin/ultimate_cron/Logger/DatabaseLogger.php).
Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load('announcements_feed_cron', NULL, Array) (Line: 542)
Drupal\ultimate_cron\Entity\CronJob->loadLatestLogEntry() (Line: 60)
Drupal\ultimate_cron\UltimateCron->run() (Line: 70)
Drupal\ultimate_cron\ProxyClass\UltimateCron->run() (Line: 65)
Drupal\automated_cron\EventSubscriber\AutomatedCron->onTerminate(Object, 'kernel.terminate', Object)
call_user_func(Array, Object, 'kernel.terminate', Object) (Line: 111)
Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.terminate') (Line: 115)
Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 63)
Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 688)
Drupal\Core\DrupalKernel->terminate(Object, Object) (Line: 22)