Robert Oppenheimer: Atomipommin Isän Kiehtova Tarina Äänikirjana

Anteckningar om Robert Oppenheimer

Tule mukaan kiehtovalle matkalle 20. vuosisadan yhteen merkittävimmistä henkilöistä – äänikirjat tarjoavat tällä kerralla syväluotauksen Robert Oppenheimeriin, joka tunnetaan atomipommin isänä. Tuo Juan Marse'n teos “Anteckningar om Robert Oppenheimer” vie sinut keskelle draamattisia, monivaiheisia hetkiä Oppenheimerin elämässä, joita värittävät tiedemaailman suurimmat läpimurrot ja eettiset dilemman.

Mukaansatempaava tarina

Tämä teos tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua paitsi tiedemiehen myös miehen, jonka elämä oli täynnä koukuttavat juonenkäänteet. Oppenheimerin elämässä heijastuvat niin tieteelliset saavutukset kuin myös salaisuudet ja moraaliset koettelemukset, teemat, jotka ovat yhä ajankohtaisia. Marse onnistuu vangitsemaan Oppenheimerin monimutkaisen hahmon ja avaamaan ikkunan tiedemaailman kulisseihin.

Miksi kuunnella tämä äänikirja?

Tämä äänikirja on täydellinen yhdistelmä matematiikka ja fysiikka, mukaansatempaava juoni ja mysteerit. Äänikirjassa herää henkiin Oppenheimerin maailma tavalla, joka saa kuulijan uppoamaan tarinaan täysin.

Tämän ja yli 900 000 muuta äänikirjat voi kuuntele ilmaiseksi tällä linkillä: linkki äänikirjaan. Älä missaa tilaisuutta sukeltaa syvälle tämän merkittävän miehen elämään ja työhön.

ilmaiset äänikirjat ovat loistava tapa viettää aikaa ja oppia uutta. Kuuntele ilmaiseksi nyt ja anna tämän tarinan viedä sinut mukanaan.

 

Anteckningar om Robert Oppenheimer

Kuuntele Anteckningar om Robert Oppenheimer tai mikä tahansa muu yli 900 000 äänikirjasta nyt veloituksetta 30 päivän ajan!

Ei sitoumuksia, ei määräaikaisuuksia.

Kuuntele Anteckningar om Robert Oppenheimer ilmaiseksi 30 päivän ajan tästä linkistä!

 

Anteckningar om Robert Oppenheimer

Kuuntele Anteckningar om Robert Oppenheimer äänikirja ilmaiseksi:

The website encountered an unexpected error. Try again later.
Drupal\Core\Database\DatabaseExceptionWrapper: SQLSTATE[42S02]: Base table or view not found: 1146 Table 'halvinhinta_dr72.drqo_ultimate_cron_log' doesn't exist: SELECT "l".* FROM "drqo_ultimate_cron_log" "l" WHERE ("l"."name" = :db_condition_placeholder_0) AND ("l"."log_type" IN (:db_condition_placeholder_1)) ORDER BY "l"."start_time" DESC, "l"."end_time" DESC LIMIT 1 OFFSET 0; Array ( [:db_condition_placeholder_0] => announcements_feed_cron [:db_condition_placeholder_1] => 0 ) in Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load() (line 235 of modules/contrib/ultimate_cron/src/Plugin/ultimate_cron/Logger/DatabaseLogger.php).
Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load('announcements_feed_cron', NULL, Array) (Line: 542)
Drupal\ultimate_cron\Entity\CronJob->loadLatestLogEntry() (Line: 60)
Drupal\ultimate_cron\UltimateCron->run() (Line: 70)
Drupal\ultimate_cron\ProxyClass\UltimateCron->run() (Line: 65)
Drupal\automated_cron\EventSubscriber\AutomatedCron->onTerminate(Object, 'kernel.terminate', Object)
call_user_func(Array, Object, 'kernel.terminate', Object) (Line: 111)
Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.terminate') (Line: 115)
Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 63)
Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 688)
Drupal\Core\DrupalKernel->terminate(Object, Object) (Line: 22)