Avaruusseikkailut

Perry Rhodan 2615: Todesjagd auf Rhodan on jännittävä äänikirja avaruusseikkailujen ystäville. Seuraa Perry Rhodanin vaarallista ja kiihkeää jahtia, joka tempaisee mukaansa heti alusta asti. Upea äänimaailma vie kuulijan suoraan avaruuden syövereihin. Tilaa ilmainen kokeilujakso ja nauti tästä äänikirjasta ja yli 900 000 muusta!

Invaders from the Infinite on jännittävä avaruusooppera, joka vie kuulijan unohtumattomalle matkalle galakseihin ja taisteluihin avaruuden hirviöitä vastaan. Kirja kertoo rohkeasta avaruusaluskommodorista ja hänen tiimistään, jotka puolustavat maapalloa tuntemattomilta hyökkääjiltä. Hengästyttävä seikkailu, odottamattomat juonenkäänteet ja jännittävät taistelukohtaukset pitävät otteessaan. Invaders from the Infinite on täydellinen valinta avaruusseikkailujen ystäville, jotka rakastavat koukuttavaa juonta ja eeppistä tunnelmaa. Anna mielikuvituksesi lentää vapaasti ja sukella avaruuden syvyyksiin tämän äänikirjan parissa. Kuuntele tämä äänikirja ja yli 900 000 muuta ilmaiseksi jo tänään!

Kuuntele ilmaiseksi 30 päivän ajan äänikirjaa Around the Moon, joka vie sinut jännittävälle seikkailulle avaruuteen. Koe astronauttien matka Kuun ympäri ja heidän haasteensa äärimmäisessä ympäristössä. Jules Vernen kiehtova kerronta tempaa sinut mukaansa heti ensimmäisistä sivuista lähtien. Astu matkalle avaruuteen Around the Moonin kanssa ja anna tarinan viedä sinut mennessään.

"Tufunus avaruudessa" on jännittävä äänikirja, joka vie kuulijat seikkailulle avaruuteen. Tarina kertoo rohkeasta avaruusaluksesta, joka tutkii uusia galakseja ja kohtaa sekä ystävällisiä avaruusolentoja että vaarallisia haasteita. Äänikirjan avulla pääset kokemaan avaruuden kauneuden ja kauhut aivan kuin olisit itse Tufunuksen matkassa. Lisäksi voit kuunnella tämän äänikirjan ilmaiseksi 30 päivän ajan ja tutustua samalla yli 900 000 muuhun äänikirjaan ilman sitoutumista tai määräaikaisuuksia.

Kuuntele jännittävä äänikirja Cosmo-Corsaren! Die Raumflotte von Axarabor - Band 149 ja sukella avaruuden seikkailuihin! Taistele avaruusalusten välisissä taisteluissa, koe jännittävät juonenkäänteet ja luo omat visiot avaruuden ihmeellisestä maailmasta. Tämä äänikirja vie sinut mukanaan jännittävään scifi-maailmaan, josta et halua irrottautua.