E27-kanta

E27-kanta on yksi yleisimmistä lampunkannoista, joita käytetään sekä kotitalouksissa että yrityksissä. Tämä kanta tunnetaan myös nimellä Edison-kanta, ja se soveltuu monenlaisiin valaisimiin kuten kattolamppuihin, pöytävalaisimiin ja seinävalaisimiin. E27-kanta on halkaisijaltaan 27 millimetriä ja se on helppo asentaa ja vaihtaa. Kategoriastamme löydät laajan valikoiman E27-kantaisia lamppuja eri tehoilla, väreillä ja ominaisuuksilla, jotta voit löytää juuri sinun tarpeisiisi sopivan valonlähteen.

Tämä tuote on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat nauttia musiikista langattomasti ja vaivattomasti. Sen laadukas ääni ja helppo käyttö tekevät siitä täydellisen kumppanin kotona, töissä tai matkoilla.

Tämä tuote on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat pitää kotinsa siistinä ja puhtaana. Sen tehokas suodatusjärjestelmä poistaa pölyn ja allergeenit ilmasta, jättäen raikkaan ja terveellisen ilmapiirin. Lisäksi sen kompakti koko ja helppo käyttö tekevät siitä kätevän apuvälineen arjen siivoukseen.