Kielen oppiminen

Matkusta kielelliselle seikkailulle Italian maahan äänikirjan Italian Course (from Chinese) avulla. Opi italian kieltä suoraan kiinasta käsin. Äänikirja opastaa sinut askeleittain kielen saloihin ja tekee oppimisesta interaktiivista ja hauskaa. Sopii kaikille kieliharrastajille. Opi lauseita, harjoittele ääntämistä ja laajenna sanavarastoasi vaivattomasti ja tehokkaasti. Vie kielitaitosi uudelle tasolle Italian Coursen avulla. Aloita matkasi kielen maailmaan nyt! Kuuntele Italian Course (from Chinese) ja yli 900 000 muuta äänikirjaa ilmaiseksi 30 päivän ajan!

Äänikirja "French Speaking Activites (KS2)" tarjoaa innostavan ja interaktiivisen tavan oppia ranskan kieltä alakouluikäisille. Se sisältää monipuolisia harjoituksia ja aktiviteetteja, jotka kehittävät puhe- ja kuuntelutaitoja. Lapset pääsevät harjoittelemaan ranskankielisiä lauseita, sanastoja ja fraaseja leikkien ja hauskojen tehtävien avulla. "French Speaking Activites" tekee kielten opiskelusta hauskaa ja motivoivaa, ja auttaa oppilaita saavuttamaan paremman kielitaidon rennossa ympäristössä. Kuuntele äänikirjaa ja anna lapsille mahdollisuus oppia uutta kieltä hauskalla tavalla! Voit kuunnella tämän ja yli 900 000 muuta äänikirjaa ilmaiseksi 30 päivän ajan napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Kehitä kielitaitoa helposti ja tehokkaasti Portuguese Vocabulary - Frequent Words (4 Books in 1 Super Pack) äänikirjan avulla. Neljä kirjaa opettaa portugalin kielen yleisimmät sanat aloittelijoille ja sanaston harjoittelusta kiinnostuneille. Äänikirja tarjoaa loistavan mahdollisuuden oppia uutta kieltä missä ja milloin vain. Sanavarasto kasvaa ja kielitaito vahvistuu. Aloita kielten oppiminen äänikirjojen avulla. Kuuntele ilmaiseksi tänään.

Opettele tsekin kieltä helposti ja hauskasti äänikirjan avulla! "Estou aprendendo checo" tarjoaa mielenkiintoisen ja tehokkaan tavan uppoutua tsekin kielen maailmaan. Harjoittele kielen rakenteita, lausumista ja sanastoa missä ja milloin tahansa. Tämä äänikirja opettaa tsekin perusteita helposti ymmärrettävällä tavalla. Kokeneet opettajat ja ääniartistit ovat tehneet yhteistyötä tämän äänikirjan parissa, jotta opit kielen mahdollisimman tehokkaasti ja nautinnollisesti. Tilaa äänikirja nyt ilmaiseksi ja avaa oven kiehtovaan tsekin kieleen! Kuuntele tämä äänikirja 30 päivän ajan ilmaiseksi tästä linkistä!

Itaalia keele kursus äänikirja opettaa sinulle italialaista kieltä tehokkaasti ja hauskalla tavalla. Sukella Italian kieleen ja kulttuuriin ammattitaitoisen äänikirjan avulla, joka vie sinut matkalle läpi Italian kauniiden sanojen ja lauseiden. Kehitä kielitaitoasi askel askeleelta ja opi puhumaan, ymmärtämään ja kirjoittamaan italiaa sujuvasti ja varmasti. Äänikirjassa yhdistyvät haastavat harjoitukset, selkeät ohjeet ja inspiroiva oppimisympäristö, joka tekee italiantaidon kehittämisestä vaivatonta ja nautinnollista.

Aloita matkasi arabian kielen maailmaan tämän kiehtovan ja opettavaisen äänikirjan avulla. 'Araabia keele kursus' johdattaa sinut tehokkaasti ja innostavasti arabian kielen alkeisiin ja auttaa sinua kehittämään kielitaitoasi askel askelelta.'Araabia keele kursus' perustuu laadukkaaseen ja havainnolliseen lähdetekstiin, joka tekee oppimiskokemuksesta mielenkiintoisen ja helposti lähestyttävän. Äänikirjan avulla voit uppoutua kielen kauniiseen melodiaan milloin ja missä tahansa - olit sitten aloittelija tai haluat syventää jo olemassa olevaa osaamistasi.

Haluatko oppia Türkçe - Özbekçe: 1000 perussanaa tehokkaasti ja vaivattomasti? Tartu tähän äänikirjaan ja uppoudu kielten maailmaan uudella tavalla! Äänikirjassa opit laajan sanaston, joka auttaa sinua kommunikoimaan sujuvasti Özbekin kielellä. Olitpa sitten vasta-alkaja tai haluat vain kerrata perussanastoa, tämä äänikirja on sinua varten. Anna äänikirjan johdattaa sinut kahden upean kielen äärellä ja laajenna kielitaitoasi! Kuuntele tämä äänikirja ja yli 900 000 muuta ilmaiseksi linkistä alapuolelta – aloita uusi kielikokemus vaikka heti!

1000 wichtige Wörter auf Bulgarisch für die Reise und die Arbeit - äänikirja tarjoaa loistavan keinon oppia bulgarian kielen perus-sanasto nopeasti ja helposti. Olit sitten valmistautumassa lomamatkaan tai työskentelemässä Bulgariassa, tämä äänikirja antaa sinulle tarvittavat sanat ja lausekkeet kommunikointiin paikallisten kanssa.

Kuuntele tämä viehättävä äänikirja, PONS Hörbuch Italienisch: Il fruttivendolo di Campo de' Fiori, ja sukella Italian kieleen ja kulttuuriin! Tarina vie sinut Campo de' Fiorin vilkkaalle torille Roomassa, jossa seurataan pientä hedelmäkauppiasta ja hänen jännittäviä seikkailujaan. Tässä äänikirjassa yhdistyvät kielen oppiminen ja viihdyttävä tarina, mikä tekee siitä täydellisen vaihtoehdon italialaisen kielen harjoitteluun. Tartu tilaisuuteen ja kuuntele tämä äänikirja maksutta 30 päivän ajan ilmaisella BookBeat-kokeilujaksolla!

Så blir barn tvåspråkiga (reviderad utgåva) - äänikirja tarjoaa arvokasta opastusta ja neuvoja lasten kaksikielisyydestä varhaiskasvatuksen aikana. Oletko kiinnostunut tukemaan lapsesi kielitaitoa ja kehitystä? Tämä äänikirja tarjoaa sinulle konkreettisia vinkkejä ja ohjeita siitä, miten voit parhaiten tukea lapsen kielellistä kehitystä jo varhaisesta iästä alkaen. Kuuntele äänikirjaa ja ota ensimmäinen askel kohti monikielistä tulevaisuutta!