Falken ZIEX ZE310: Erinomainen suorituskyky ja polttoainetehokkuus yhdessä!

Falken ZIEX ZE310 ECORUN FEXM (255/35 R18 90Y) -rengas tarjoaa huippuluokan suorituskykyä

Falken ZIEX ZE310 ECORUN FEXM on suunniteltu tuomaan erinomainen ajomukavuus ja luotettavuutta olosuhteista riippumatta. Renkaan koko 255/35 R18 90Y takaa ensiluokkaisen ajotuntuman ja vakauden kaikilla teillä.

Uusinta rengasteknologiaa hyödyntävä Falken ZIEX ZE310 ECORUN FEXM tarjoaa poikkeuksellista säästöä polttoaineenkulutuksessa sekä alhaisemmat päästöt. Tämän innovatiivisen renkaan avulla voit nauttia ympäristöystävällisestä ajosta ilman kompromisseja suorituskyvyssä.

Optimaalinen suorituskyky ja turvallisuus

Falken ZIEX ZE310 ECORUN FEXM -renkaalla saat parhaan pidon ja hallinnan niin kuivissa kuin märissä olosuhteissa. Laadukas profiili ja erityinen kumiseos takaavat maksimaalisen turvan ja lyhyemmät jarrutusmatkat. Aja turvallisesti ja luottavaisesti kaikissa sääolosuhteissa.

Kestävyys ja pitkä käyttöikä

Falken ZIEX ZE310 ECORUN FEXM on suunniteltu kestämään pitkään, tarjoten erinomaista vastinetta rahalle. Renkaan kulutuskestävyys on optimoitu niin, että se kuluu tasaisesti myös pitkillä ajomatkoilla, mikä vähentää renkaiden vaihtotarvetta ja pitää kustannukset alhaisina.

Tilaaminen on helppoa

Tutustu Falken ZIEX ZE310 ECORUN FEXM -renkaan kaikkiin ominaisuuksiin ja tilaa omasi helposti kotiisi. Klikkaa tästä ja varmista itsellesi parhaat renkaat!

 

 

The website encountered an unexpected error. Try again later.
Drupal\Core\Database\DatabaseExceptionWrapper: SQLSTATE[42S02]: Base table or view not found: 1146 Table 'halvinhinta_dr72.drqo_ultimate_cron_log' doesn't exist: SELECT "l".* FROM "drqo_ultimate_cron_log" "l" WHERE ("l"."name" = :db_condition_placeholder_0) AND ("l"."log_type" IN (:db_condition_placeholder_1)) ORDER BY "l"."start_time" DESC, "l"."end_time" DESC LIMIT 1 OFFSET 0; Array ( [:db_condition_placeholder_0] => announcements_feed_cron [:db_condition_placeholder_1] => 0 ) in Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load() (line 235 of modules/contrib/ultimate_cron/src/Plugin/ultimate_cron/Logger/DatabaseLogger.php).
Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load('announcements_feed_cron', NULL, Array) (Line: 542)
Drupal\ultimate_cron\Entity\CronJob->loadLatestLogEntry() (Line: 60)
Drupal\ultimate_cron\UltimateCron->run() (Line: 70)
Drupal\ultimate_cron\ProxyClass\UltimateCron->run() (Line: 65)
Drupal\automated_cron\EventSubscriber\AutomatedCron->onTerminate(Object, 'kernel.terminate', Object)
call_user_func(Array, Object, 'kernel.terminate', Object) (Line: 111)
Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.terminate') (Line: 115)
Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 63)
Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 688)
Drupal\Core\DrupalKernel->terminate(Object, Object) (Line: 22)