Michelin E Primacy: Ensiluokkaista suorituskykyä ja polttoainetehokkuutta

Michelin E Primacy (245/45 R19 102Y) - Ensiluokkaista suorituskykyä ja kestävyyttä

Michelin E Primacy -renkaat ovat suunniteltu tarjoamaan ensiluokkaista suorituskykyä ja taloudellisuutta. Nämä 245/45 R19 102Y -renkaat on optimoitu erityisesti ympäristöystävällisiksi, ja ne tarjoavat vaikuttavan yhdistelmän alhaista polttoaineenkulutusta ja pitkäikäisyyttä.

Ensiluokkaisen polttoainetehokkaat

Michelin E Primacy -renkaat ovat markkinoiden ensimmäiset renkaat, jotka ovat hiilidioksidipäästöiltään neutraalit valmistushetkellään. Tämä tekee niistä ihanteellisen valinnan kaikille, jotka haluavat vähentää ajamisen hiilijalanjälkeään. Lisäksi niiden alhainen vierintävastus tarkoittaa, että voit nauttia merkittävästä säästöstä polttoaineenkulutuksessa.

Ylivoimainen turvallisuus

Laadukkaalla Michelin E Primacy -renkaalla on erinomainen märkäpidon luokitus, mikä varmistaa turvallisuuden kaikissa olosuhteissa. Nämä renkaat tarjoavat erinomaisen jarrutuskyvyn ja käsiteltävyyden, niin kuivilla kuin märillä teillä.

Kestävyys ja pitkäikäisyys

Michelin E Primacy -renkaat ovat suunniteltu kestämään. Niiden innovatiivinen kumiseos ja vahvistettu rakenne takaavat pitkän käyttöiän, mikä säästää rahaa ja ympäristöä pitkällä aikavälillä.

Tilaa Michelin E Primacy -renkaat nyt

Mikäli etsit renkaat, jotka yhdistävät suorituskyvyn, taloudellisuuden ja ympäristöystävällisyyden, Michelin E Primacy (245/45 R19 102Y) on täydellinen valinta. Älä odota kauemmin, vaan tilaa nämä huippuluokan renkaat tästä linkistä ja nauti ajamisen mukavuudesta ja tehokkuudesta!

Ympäristöystävällinen valinta

Valitse Michelin E Primacy -renkaat ja ole osa kestävää ajamista. Klikkaa tästä tilataksesi nämä renkaat kotiovelle helposti ja vaivattomasti. Älä jätä mahdollisuutta käyttämättä, tee ympäristöystävällinen valinta jo tänään!

 

 

The website encountered an unexpected error. Try again later.
Drupal\Core\Database\DatabaseExceptionWrapper: SQLSTATE[42S02]: Base table or view not found: 1146 Table 'halvinhinta_dr72.drqo_ultimate_cron_log' doesn't exist: SELECT "l".* FROM "drqo_ultimate_cron_log" "l" WHERE ("l"."name" = :db_condition_placeholder_0) AND ("l"."log_type" IN (:db_condition_placeholder_1)) ORDER BY "l"."start_time" DESC, "l"."end_time" DESC LIMIT 1 OFFSET 0; Array ( [:db_condition_placeholder_0] => announcements_feed_cron [:db_condition_placeholder_1] => 0 ) in Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load() (line 235 of modules/contrib/ultimate_cron/src/Plugin/ultimate_cron/Logger/DatabaseLogger.php).
Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load('announcements_feed_cron', NULL, Array) (Line: 542)
Drupal\ultimate_cron\Entity\CronJob->loadLatestLogEntry() (Line: 60)
Drupal\ultimate_cron\UltimateCron->run() (Line: 70)
Drupal\ultimate_cron\ProxyClass\UltimateCron->run() (Line: 65)
Drupal\automated_cron\EventSubscriber\AutomatedCron->onTerminate(Object, 'kernel.terminate', Object)
call_user_func(Array, Object, 'kernel.terminate', Object) (Line: 111)
Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.terminate') (Line: 115)
Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 63)
Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 688)
Drupal\Core\DrupalKernel->terminate(Object, Object) (Line: 22)