Nankang Passion CW-20: Erinomaiset renkaat turvalliseen ja mukavaan ajoon

Nankang Passion CW-20 — Luotettavuutta ja suorituskykyä

Jos etsit renkaita, jotka tarjoavat sekä kestävyyttä että erinomaista suorituskykyä, Nankang Passion CW-20 (225/70 R15 112/110N) on täydellinen valinta sinulle. Suunniteltu vaativiin olosuhteisiin, nämä renkaat takaavat turvallisen ja miellyttävän ajokokemuksen.

Ensiluokkainen ajomukavuus

Nankang Passion CW-20 renkaat on kehitetty erityisesti tarjoamaan ensiluokkaisen ajomukavuuden. Tarkkaan suunniteltu kulutuspinta vähentää ajomelua ja takaa pehmeän ajon. Tämä tekee niistä erinomaisen valinnan sekä kaupunki- että maantieajoon. Tilaa omasi nyt!

Turvallisuus ennen kaikkea

Renkaiden kuviointi ja rakenne on suunniteltu maksimoi turvallisuus kaikissa sääolosuhteissa. Olitpa sitten sateisella tiellä tai kuivalla asfaltilla, näiden renkaiden pitoominaisuudet takaavat varman ja vakaan ajon. Hanki ne heti!

Kestävä ja taloudellinen valinta

Nankang Passion CW-20 renkaiden korkea kantavuusindeksi (112/110N) ja kestävä rakenne tekevät niistä erinomaista vastinetta rahalle. Pitkäikäinen kulutuspinta ja alhaiset vierintävastukset auttavat myös säästämään polttoainetta pitkällä aikavälillä. Tilaa nämä renkaat nyt ja nauti matkustamisesta turvallisesti!

 

 

The website encountered an unexpected error. Try again later.
Drupal\Core\Database\DatabaseExceptionWrapper: SQLSTATE[42S02]: Base table or view not found: 1146 Table 'halvinhinta_dr72.drqo_ultimate_cron_log' doesn't exist: SELECT "l".* FROM "drqo_ultimate_cron_log" "l" WHERE ("l"."name" = :db_condition_placeholder_0) AND ("l"."log_type" IN (:db_condition_placeholder_1)) ORDER BY "l"."start_time" DESC, "l"."end_time" DESC LIMIT 1 OFFSET 0; Array ( [:db_condition_placeholder_0] => announcements_feed_cron [:db_condition_placeholder_1] => 0 ) in Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load() (line 235 of modules/contrib/ultimate_cron/src/Plugin/ultimate_cron/Logger/DatabaseLogger.php).
Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load('announcements_feed_cron', NULL, Array) (Line: 542)
Drupal\ultimate_cron\Entity\CronJob->loadLatestLogEntry() (Line: 60)
Drupal\ultimate_cron\UltimateCron->run() (Line: 70)
Drupal\ultimate_cron\ProxyClass\UltimateCron->run() (Line: 65)
Drupal\automated_cron\EventSubscriber\AutomatedCron->onTerminate(Object, 'kernel.terminate', Object)
call_user_func(Array, Object, 'kernel.terminate', Object) (Line: 111)
Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.terminate') (Line: 115)
Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 63)
Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 688)
Drupal\Core\DrupalKernel->terminate(Object, Object) (Line: 22)