Tourador X Speed TU1 – Parasta Suorituskykyä ja Turvallisuutta Kaikissa Ajo-olosuhteissa

Tourador X Speed TU1 (185/45 R15 75V) – Huipputeknologiaa Kaikissa Ajo-olosuhteissa

Koe ajamisen uusi ulottuvuus Tourador X Speed TU1 -renkailla! Nämä 185/45 R15 75V -renkaat on suunniteltu tarjoamaan optimaalinen suorituskyky ja turvallisuus kaikissa ajo-olosuhteissa. Anna autollesi ansaitsemansa päivitys ja nauti vertaansa vailla olevasta ajomukavuudesta.

Erinomaista Pitoa ja Hallittavuutta

Tourador X Speed TU1 -renkaat tarjoavat uskomattoman pidon sekä kuivilla että märillä teillä. Innovatiivinen kulutuspintakuvio ja huippuluokan kumiseos takaavat loistavan pidon ja lyhyen jarrutusmatkan, mikä lisää turvallisuutta erityisesti haastavissa ajo-olosuhteissa. Tilaa Tourador X Speed TU1 renkaat nyt ja koe itse!

Kestävyys ja Pitkäikäisyys

Tourador X Speed TU1 -renkaat on suunniteltu kestämään. Erikoisvahvistettu rakenne ja korkealaatuiset materiaalit tekevät renkaista pitkäikäiset ja kestävät kulutusta. Tämä tarkoittaa pidempää käyttöikää ja vähemmän vaivannäköä renkaiden vaihtamisessa. Älä odota, hanki kestävät Tourador X Speed TU1 renkaat autollesi jo tänään!

Hiljaisuus ja Mukavuus

Nauti huomattavasta ajomukavuudesta Tourador X Speed TU1 -renkailla. Renkaan suunnittelu vähentää tien melua ja tarjoaa erittäin tasaisen ja miellyttävän ajokokemuksen. Teetpä sitten pidempiä matkoja tai lyhyitä kaupunkiajoja, nämä renkaat tekevät ajamisesta nautinnon. Klikkaa tästä ja päivitä ajokokemuksesi huipputasolle!

Energiaa Säästävä Suunnittelu

Tourador X Speed TU1 -renkaat eivät ole pelkästään suorituskykyiset vaan myös ympäristöystävälliset. Alhaisen vierintävastuksen ansiosta nämä renkaat auttavat vähentämään polttoaineen kulutusta ja pienentämään autojen hiilijalanjälkeä. Tämä on hyväksi sekä lompakollesi että planeetallemme. Tilaa Tourador X Speed TU1 renkaat helposti netistä!

 

 

The website encountered an unexpected error. Try again later.
Drupal\Core\Database\DatabaseExceptionWrapper: SQLSTATE[42S02]: Base table or view not found: 1146 Table 'halvinhinta_dr72.drqo_ultimate_cron_log' doesn't exist: SELECT "l".* FROM "drqo_ultimate_cron_log" "l" WHERE ("l"."name" = :db_condition_placeholder_0) AND ("l"."log_type" IN (:db_condition_placeholder_1)) ORDER BY "l"."start_time" DESC, "l"."end_time" DESC LIMIT 1 OFFSET 0; Array ( [:db_condition_placeholder_0] => announcements_feed_cron [:db_condition_placeholder_1] => 0 ) in Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load() (line 235 of modules/contrib/ultimate_cron/src/Plugin/ultimate_cron/Logger/DatabaseLogger.php).
Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load('announcements_feed_cron', NULL, Array) (Line: 542)
Drupal\ultimate_cron\Entity\CronJob->loadLatestLogEntry() (Line: 60)
Drupal\ultimate_cron\UltimateCron->run() (Line: 70)
Drupal\ultimate_cron\ProxyClass\UltimateCron->run() (Line: 65)
Drupal\automated_cron\EventSubscriber\AutomatedCron->onTerminate(Object, 'kernel.terminate', Object)
call_user_func(Array, Object, 'kernel.terminate', Object) (Line: 111)
Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.terminate') (Line: 115)
Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 63)
Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 688)
Drupal\Core\DrupalKernel->terminate(Object, Object) (Line: 22)