AIRAM LED-lamppu E27 12W - Energiatehokas ja kirkas valaistus

AIRAM LED-lamppu E27 12W 1050 luumen 2700K - Tehokas ja Energiatehokas Valinta

Täydellinen valaistus kaikkiin tarpeisiisi

Etsitkö tehokasta ja energiatehokasta valaistusratkaisua kotiisi tai toimistoosi? AIRAM LED-lamppu E27 12W tarjoaa täydellisen yhdistelmän kirkasta valoa ja alhaista energiankulutusta. Tämä lamppu tuottaa 1050 luumenia ja säteilee miellyttävää 2700K värilämpötilaa, joka luo lämpimän ja kutsuvan tunnelman jokaiseen tilaan.

Säästä energiaa ja rahaa

AIRAM LED-lampun avulla voit vähentää sähkölaskujasi merkittävästi ilman, että sinun tarvitsee tinkiä valaistuksen laadusta. 12W tehoinen lamppu vastaa perinteistä 75W hehkulamppua, mutta kuluttaa huomattavasti vähemmän energiaa. Se on täydellinen valinta sinulle, joka haluat valaista kotisi ympäristöystävällisesti ja kustannustehokkaasti.

Ylivertainen kestävyys ja helppo asennus

Tämä LED-lamppu ei ole pelkästään tehokas, vaan myös erittäin kestävä. Sen käyttöikä on moninkertainen perinteisiin hehkulamppuihin verrattuna. Lisäksi AIRAM LED-lamppu on helppo asentaa standardiin E27 kantaan, joten voit päivittää valaistuksesi helposti ja nopeasti.

Tilaa AIRAM LED-lamppu nyt ja nauti kirkkaammasta huomisesta

Älä suotta odota parempaa valaistusta! Tilaa AIRAM LED-lamppu E27 12W 1050 luumen 2700K tästä linkistä ja koe ero itse. LED-teknologian avulla saat kirkkaan, mutta lempeän valaistuksen kaikkiin huoneisiin.

Miksi odottaa parempaa valaistusta?

Nyt on täydellinen aika päivittää valaistuksesi tähän huipputehokkaaseen ja energiatehokkaaseen valaisimeen. Klikkaa tästä ja varaa omasi jo tänään!

 

 

The website encountered an unexpected error. Try again later.
Drupal\Core\Database\DatabaseExceptionWrapper: SQLSTATE[42S02]: Base table or view not found: 1146 Table 'halvinhinta_dr72.drqo_ultimate_cron_log' doesn't exist: SELECT "l".* FROM "drqo_ultimate_cron_log" "l" WHERE ("l"."name" = :db_condition_placeholder_0) AND ("l"."log_type" IN (:db_condition_placeholder_1)) ORDER BY "l"."start_time" DESC, "l"."end_time" DESC LIMIT 1 OFFSET 0; Array ( [:db_condition_placeholder_0] => announcements_feed_cron [:db_condition_placeholder_1] => 0 ) in Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load() (line 235 of modules/contrib/ultimate_cron/src/Plugin/ultimate_cron/Logger/DatabaseLogger.php).
Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load('announcements_feed_cron', NULL, Array) (Line: 542)
Drupal\ultimate_cron\Entity\CronJob->loadLatestLogEntry() (Line: 60)
Drupal\ultimate_cron\UltimateCron->run() (Line: 70)
Drupal\ultimate_cron\ProxyClass\UltimateCron->run() (Line: 65)
Drupal\automated_cron\EventSubscriber\AutomatedCron->onTerminate(Object, 'kernel.terminate', Object)
call_user_func(Array, Object, 'kernel.terminate', Object) (Line: 111)
Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.terminate') (Line: 115)
Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 63)
Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 688)
Drupal\Core\DrupalKernel->terminate(Object, Object) (Line: 22)