AIRAM Pro 6W/830 GX53 Dim – Energiatehokasta, miellyttävää valaistusta

AIRAM Airam Pro 6W/830 GX53 Dim 4713759 – Tehokkuutta ja tyylikkyyttä valaistukseesi

Valitse AIRAM Pro 6W/830 GX53 Dim 4713759, mikäli etsit energiatehokasta ja pitkäikäistä LED-valaisinta. Tämä laadukas valo tarjoaa selkeää ja miellyttävää valkoista valoa, joka soveltuu erinomaisesti kaikkiin kodin ja toimiston valaistustarpeisiin.

Ylivertainen energiatehokkuus

Haluatko säästää energiaa ja pienentää sähkölaskuasi? AIRAM Pro 6W/830 GX53 Dim on suunniteltu erityisesti energiatehokkuutta silmällä pitäen. Vain 6 watin tehoinen lamppu tarjoaa lumeneiltaan vastaavuuden perinteiseen 50W hehkulamppuun nähden. Tutustu tarkemmin ja osta omesi täältä: osta täältä.

Dimmattava malli – säädä valon voimakkuutta mielesi mukaan

AIRAM Pro 6W/830 GX53 Dim on dimmattava, mikä tarkoittaa, että voit säädellä valon voimakkuutta juuri tarpeidesi mukaan. Tämä ominaisuus tekee tästä valaisimesta täydellisen valinnan niin olohuoneeseen kuin makuuhuoneeseenkin, luoden oikeanlaisen tunnelman mihin tahansa tilanteeseen.

Selkeä ja miellyttävä valkoinen valo

Airam Pro 6W/830 GX53 Dimin värilämpötila on 3000K, joka tuottaa lämpimän valkoista valoa. Tämä valo on täydellinen luku- ja työskentelyvalo, joka ehkäisee silmien rasitusta ja parantaa keskittymistä.

Helppo asennus ja pitkä käyttöikä

GX53-kantainen valaisimen asentaminen on äärimmäisen helppoa ja nopeaa. AIRAM Pro LED-lampussa on pitkä käyttöikä, joten sinun ei tarvitse jatkuvasti huolehtia lampun vaihtamisesta. Järjestä kotisi ja toimistosi valot nyt helposti ja kestävästi tällä huippulaadukkaalla LED-valaisimella! Osta nyt: tilaa omasi tästä.

Tee viisas valinta nyt!

Älä jää paitsi tästä uskomattomasta mahdollisuudesta parantaa kotisi tai toimistosi valaistusta huomattavasti energiatehokkaammalla ja ympäristöystävällisemmällä tavalla. Klikkaa tästä ja varmista omasi: osta nyt!

 

 

The website encountered an unexpected error. Try again later.
Drupal\Core\Database\DatabaseExceptionWrapper: SQLSTATE[42S02]: Base table or view not found: 1146 Table 'halvinhinta_dr72.drqo_ultimate_cron_log' doesn't exist: SELECT "l".* FROM "drqo_ultimate_cron_log" "l" WHERE ("l"."name" = :db_condition_placeholder_0) AND ("l"."log_type" IN (:db_condition_placeholder_1)) ORDER BY "l"."start_time" DESC, "l"."end_time" DESC LIMIT 1 OFFSET 0; Array ( [:db_condition_placeholder_0] => announcements_feed_cron [:db_condition_placeholder_1] => 0 ) in Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load() (line 235 of modules/contrib/ultimate_cron/src/Plugin/ultimate_cron/Logger/DatabaseLogger.php).
Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load('announcements_feed_cron', NULL, Array) (Line: 542)
Drupal\ultimate_cron\Entity\CronJob->loadLatestLogEntry() (Line: 60)
Drupal\ultimate_cron\UltimateCron->run() (Line: 70)
Drupal\ultimate_cron\ProxyClass\UltimateCron->run() (Line: 65)
Drupal\automated_cron\EventSubscriber\AutomatedCron->onTerminate(Object, 'kernel.terminate', Object)
call_user_func(Array, Object, 'kernel.terminate', Object) (Line: 111)
Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.terminate') (Line: 115)
Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 63)
Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 688)
Drupal\Core\DrupalKernel->terminate(Object, Object) (Line: 22)