Eleganssia ja energiatehokkuutta – AIRAM LED C35 TIP 2W/827 E14

AIRAM LED C35 TIP 2W/827 E14 - Eleganssia ja Energiatehokkuutta

Kaipaatko valaisimeesi jotain erityistä, joka yhdistää eleganssin ja energiatehokkuuden? AIRAM LED C35 TIP 2W/827 E14 on täydellinen ratkaisu. Tämä kynttilänmallinen LED-lamppu tarjoaa lämpimän valkoisen valon, joka luo miellyttävän ja kutsuvan tunnelman kotiisi.

Ympäristöystävällinen ja kestävä ratkaisu

Valitsemalla AIRAM LED C35 TIP 2W/827 E14 saat paitsi kaunista valaistusta, myös energiaa säästävän ratkaisun. Tämä lamppu kuluttaa ainoastaan 2 wattia energiaa mutta valaisee tehokkaasti, mikä tekee siitä ympäristöystävällisen valinnan. Se on kestävä ja pitkäikäinen, mikä säästää sekä ympäristöä että rahaa pitkällä aikavälillä.

Upea design ja helppo asennus

AIRAM LED C35 TIP 2W/827 E14 -lampun kynttilänmuotoinen muotoilu sopii täydellisesti niin moderneihin kuin perinteisiin sisustustyyleihin. E14-kanta tekee siitä yhteensopivan useiden valaisimien kanssa, ja lampun asentaminen on helppoa. Voit nauttia kauniista valaistuksesta hetkessä!

Täydellinen valinta kaikkiin tiloihin

Olipa kyseessä olohuone, ruokailutila tai makuuhuone, AIRAM LED C35 TIP 2W/827 E14 tuo tilaan lämpöä ja valoa. Se on myös erinomainen valinta juhliin ja muihin erityistilaisuuksiin, joissa haluat luoda erityisen tunnelman.

Älä enää mieti, vaan klikkaa tästä ja tilaa omasi jo tänään! Kotiisi ansaitsema valaistus on vain klikkauksen päässä.

 

 

The website encountered an unexpected error. Try again later.
Drupal\Core\Database\DatabaseExceptionWrapper: SQLSTATE[42S02]: Base table or view not found: 1146 Table 'halvinhinta_dr72.drqo_ultimate_cron_log' doesn't exist: SELECT "l".* FROM "drqo_ultimate_cron_log" "l" WHERE ("l"."name" = :db_condition_placeholder_0) AND ("l"."log_type" IN (:db_condition_placeholder_1)) ORDER BY "l"."start_time" DESC, "l"."end_time" DESC LIMIT 1 OFFSET 0; Array ( [:db_condition_placeholder_0] => announcements_feed_cron [:db_condition_placeholder_1] => 0 ) in Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load() (line 235 of modules/contrib/ultimate_cron/src/Plugin/ultimate_cron/Logger/DatabaseLogger.php).
Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load('announcements_feed_cron', NULL, Array) (Line: 542)
Drupal\ultimate_cron\Entity\CronJob->loadLatestLogEntry() (Line: 60)
Drupal\ultimate_cron\UltimateCron->run() (Line: 70)
Drupal\ultimate_cron\ProxyClass\UltimateCron->run() (Line: 65)
Drupal\automated_cron\EventSubscriber\AutomatedCron->onTerminate(Object, 'kernel.terminate', Object)
call_user_func(Array, Object, 'kernel.terminate', Object) (Line: 111)
Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.terminate') (Line: 115)
Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 63)
Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 688)
Drupal\Core\DrupalKernel->terminate(Object, Object) (Line: 22)