Gear GEAR karkaistu lasi iPhone XR/11 - Maksimaalinen suoja

Gear GEAR karkaistu lasi iPhone XR/11

Suojaatko arvokasta iPhone XR tai iPhone 11 puhelintasi parhaalla mahdollisella tavalla? Gear GEARin karkaistu lasi tarjoaa huipputason suojan, joka takaa laitteen pitkäikäisyyden ja uudenveroisena säilymisen. Tilaa nyt ja varmistat puhelimesi suojan!

Erittäin kestävä suoja

Gear GEAR karkaistu lasi on suunniteltu kestämään arjen kolhut ja naarmut. Karkaistun lasin kovuusluokitus vastaa 9H-tasoa, mikä tarkoittaa, että se on lähes naarmuuntumaton. Tämä tekee siitä ihanteellisen valinnan aktiiviselle puhelimen käyttäjälle, joka vaatii parasta mahdollista suojaa.

Käyttäjäystävällinen ja helppo asentaa

Voit unohtaa ilmakuplat ja vaikeat asennukset. Gear GEAR karkaistu lasi on suunniteltu erityisen helposti asennettavaksi. Älypuhelimesi näyttö on suojattu nopeasti ja vaivattomasti – ja mikä parasta, suojalasi on lähes huomaamaton. Osta Gear GEAR karkaistu lasi iPhone XR/11 ja nauti kirkkaasta ja terävästä näytöstä ilman häiriöitä.

Äärimmäinen näytön kirkkaus ja kosketusherkkyys

Karkaistun lasin ohut mutta kestävä rakenne takaa ensiluokkaisen kosketusherkkyyden ja täydellisen kirkkauden. Näyttösi pysyy kristallinkirkkaana ilman värin vääristymistä tai sormenjälkiä, joten voit nauttia parhaimmasta käyttökokemuksesta joka kerta. Älä odota, suojaa puhelimesi heti!

Miksi valita Gear GEAR karkaistu lasi?

Gear GEAR karkaistu lasi tarjoaa markkinoiden parhaan suojan iPhone XR ja iPhone 11 -laitteille. Sen kestävyyden, helpon asennuksen ja huomaamattoman ulkonäön ansiosta se on täydellinen valinta kaikille, jotka arvostavat laadukasta suojaa ja täydellistä käyttökokemusta. Osta Gear GEAR karkaistu lasi täältä ja pidä puhelimesi uudenveroisena vielä pitkään!

 

 

The website encountered an unexpected error. Try again later.
Drupal\Core\Database\DatabaseExceptionWrapper: SQLSTATE[42S02]: Base table or view not found: 1146 Table 'halvinhinta_dr72.drqo_ultimate_cron_log' doesn't exist: SELECT "l".* FROM "drqo_ultimate_cron_log" "l" WHERE ("l"."name" = :db_condition_placeholder_0) AND ("l"."log_type" IN (:db_condition_placeholder_1)) ORDER BY "l"."start_time" DESC, "l"."end_time" DESC LIMIT 1 OFFSET 0; Array ( [:db_condition_placeholder_0] => announcements_feed_cron [:db_condition_placeholder_1] => 0 ) in Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load() (line 235 of modules/contrib/ultimate_cron/src/Plugin/ultimate_cron/Logger/DatabaseLogger.php).
Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load('announcements_feed_cron', NULL, Array) (Line: 542)
Drupal\ultimate_cron\Entity\CronJob->loadLatestLogEntry() (Line: 60)
Drupal\ultimate_cron\UltimateCron->run() (Line: 70)
Drupal\ultimate_cron\ProxyClass\UltimateCron->run() (Line: 65)
Drupal\automated_cron\EventSubscriber\AutomatedCron->onTerminate(Object, 'kernel.terminate', Object)
call_user_func(Array, Object, 'kernel.terminate', Object) (Line: 111)
Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.terminate') (Line: 115)
Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 63)
Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 688)
Drupal\Core\DrupalKernel->terminate(Object, Object) (Line: 22)