Gear GEAR-lompakkokotelo iPhone 11 Pro Maxille – Tyylikäs Suoja

Gear GEAR-lompakkokotelo iPhone 11 Pro Max, magneettikuori - Täydellinen Suoja ja Tyyli

Suoja ja Tyyli – Yhdessä Pakkauksessa

Gear GEAR-lompakkokotelo on suunniteltu erityisesti iPhone 11 Pro Max -puhelimellesi, tarjoten sekä ensiluokkaista suojaa että tyyliä. Tämä magneettikuorella varusteltu lompakkokotelo pitää puhelimesi turvassa iskuja, naarmuja ja päivittäistä kulutusta vastaan. Käytännöllinen ja tyylikäs ratkaisu suojaamaan ja kantamaan puhelintasi mukana.

Magneettikiinnityksen Mukavuus

Kun käytät Gear GEAR-lompakkokoteloa, saat nauttia magneettikiinnityksen tuomasta mukavuudesta. Voit kiinnittää ja irrottaa puhelimen helposti ja turvallisesti aina tarpeen mukaan.

Kolme Korttitaskua Käytännöllisyyttä Varten

Tämä lompakkokotelo ei ole pelkästään suojaava kuori, vaan siinä on myös kolme kätevää korttitaskua. Voit kantaa mukanasi luottokortit, henkilökortin ja käteisen ilman erillistä lompakkoa. Tee arjestasi helpompaa ja pidä tärkeät kortit aina käsillä.

Osta Omaksesi – Klikkaa Tästä

Älä jätä mahdollisuuttasi käyttämättä! Tilaa nyt oma Gear GEAR-lompakkokotelo iPhone 11 Pro Max -puhelimellesi klikkaamalla tästä. Erinomainen valinta jokaiselle, joka haluaa suojata puhelimensa tyylikkäästi ja kätevästi.

Yhteenveto

Gear GEAR-lompakkokotelo iPhone 11 Pro Max tarjoaa täydellisen yhdistelmän suojaa, tyyliä ja käytännöllisyyttä. Magneettikuori ja kolme korttitaskua tekevät siitä täydellisen lisävarusteen jokapäiväiseen käyttöön. Tilaa omasi klikkaamalla tästä ja pidä iPhone 11 Pro Max -puhelimesi suojattuna ja tyylikkäänä!

 

 

The website encountered an unexpected error. Try again later.
Drupal\Core\Database\DatabaseExceptionWrapper: SQLSTATE[42S02]: Base table or view not found: 1146 Table 'halvinhinta_dr72.drqo_ultimate_cron_log' doesn't exist: SELECT "l".* FROM "drqo_ultimate_cron_log" "l" WHERE ("l"."name" = :db_condition_placeholder_0) AND ("l"."log_type" IN (:db_condition_placeholder_1)) ORDER BY "l"."start_time" DESC, "l"."end_time" DESC LIMIT 1 OFFSET 0; Array ( [:db_condition_placeholder_0] => announcements_feed_cron [:db_condition_placeholder_1] => 0 ) in Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load() (line 235 of modules/contrib/ultimate_cron/src/Plugin/ultimate_cron/Logger/DatabaseLogger.php).
Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load('announcements_feed_cron', NULL, Array) (Line: 542)
Drupal\ultimate_cron\Entity\CronJob->loadLatestLogEntry() (Line: 60)
Drupal\ultimate_cron\UltimateCron->run() (Line: 70)
Drupal\ultimate_cron\ProxyClass\UltimateCron->run() (Line: 65)
Drupal\automated_cron\EventSubscriber\AutomatedCron->onTerminate(Object, 'kernel.terminate', Object)
call_user_func(Array, Object, 'kernel.terminate', Object) (Line: 111)
Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.terminate') (Line: 115)
Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 63)
Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 688)
Drupal\Core\DrupalKernel->terminate(Object, Object) (Line: 22)