GooBay Dubbel Magnet 45651: Tehokkaat ja tyylikkäät kännykänpidikkeet

Monipuolinen GooBay Goobay kännykänpidike Dubbel Magnet 45651

Tervetuloa tutustumaan GooBay Goobay kännykänpidikkeeseen Dubbel Magnet 45651 – äärimmäisen käytännöllinen ja tyylikäs ratkaisu, joka pitää puhelimesi tukevasti paikoillaan! Tämä moderni kännykänpidike mahdollistaa puhelimen vaivattoman kiinnittämisen autoon magneettien avulla, jolloin voit nauttia hands-free-kokemuksesta ajon aikana.

Vahva Magneettinen Pito

Kaksoismagneettisella kiinnityksellä varustettu GooBay Goobay kännykänpidike tarjoaa todella vahvan pidon, joka kestää myös haastavissa ajo-olosuhteissa. Kiinnitä puhelimesi tähän pidikkeeseen ja unohda huolet sen putoamisesta. Korkealaatuiset magneetit varmistavat, että puhelimesi pysyy turvallisesti ja vakaasti paikallaan.

Helppo Asennus ja Käyttö

Tämä kännykänpidike on uskomattoman helppokäyttöinen ja sen asennus vie vain muutaman sekunnin. Aseta vain mukana tuleva magneettilevy puhelimeesi, ja kiinnitä se pidikkeeseen – olet valmis lähtemään liikkeelle! Asennus ei myöskään jätä pysyviä jälkiä tai vaurioita puhelimeesi.

Tyylikäs ja Kompakti Muotoilu

GooBay Goobay kännykänpidike Dubbel Magnet 45651 ei ole ainoastaan toiminnallinen, vaan myös esteettisesti miellyttävä. Sen kompakti muotoilu istuu täydellisesti auton kojelautaan, olematta liian huomiota herättävä. Tyylikäs ulkonäkö tekee siitä erinomaisen lisävarusteen mihin tahansa ajoneuvoon.

Yhteensopivuus

Pidikkeen monipuolisuuden ansiosta se sopii käytännössä kaikkiin älypuhelinmalleihin. Ei väliä, onko sinulla uusin iPhone, Samsung tai jokin muu merkki – tämä pidike on täydellinen kumppani puhelimellesi.

Älä enää odota! Tutustu ja tilaa oma GooBay Goobay kännykänpidikkeesi Dubbel Magnet 45651 jo tänään. Osta nyt!

Osta Heti - Hyödynnä Upea Tarjous

Klikkaa tästä ja varmista oma GooBay Goobay kännykänpidikkeesi Dubbel Magnet 45651 huippuhintaan! Tämä tuote tarjoaa parhaan mahdollisen hands-free-kokemuksen, parantaen samalla turvallisuuttasi tien päällä.

 

 

The website encountered an unexpected error. Try again later.
Drupal\Core\Database\DatabaseExceptionWrapper: SQLSTATE[42S02]: Base table or view not found: 1146 Table 'halvinhinta_dr72.drqo_ultimate_cron_log' doesn't exist: SELECT "l".* FROM "drqo_ultimate_cron_log" "l" WHERE ("l"."name" = :db_condition_placeholder_0) AND ("l"."log_type" IN (:db_condition_placeholder_1)) ORDER BY "l"."start_time" DESC, "l"."end_time" DESC LIMIT 1 OFFSET 0; Array ( [:db_condition_placeholder_0] => announcements_feed_cron [:db_condition_placeholder_1] => 0 ) in Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load() (line 235 of modules/contrib/ultimate_cron/src/Plugin/ultimate_cron/Logger/DatabaseLogger.php).
Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load('announcements_feed_cron', NULL, Array) (Line: 542)
Drupal\ultimate_cron\Entity\CronJob->loadLatestLogEntry() (Line: 60)
Drupal\ultimate_cron\UltimateCron->run() (Line: 70)
Drupal\ultimate_cron\ProxyClass\UltimateCron->run() (Line: 65)
Drupal\automated_cron\EventSubscriber\AutomatedCron->onTerminate(Object, 'kernel.terminate', Object)
call_user_func(Array, Object, 'kernel.terminate', Object) (Line: 111)
Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.terminate') (Line: 115)
Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 63)
Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 688)
Drupal\Core\DrupalKernel->terminate(Object, Object) (Line: 22)