GooBay Goobay Slim Magnet - täydellinen puhelinpidike autoon!

GooBay Goobay Kännykänpidike Slim Magnet 38685

Tyylikäs ja käytännöllinen puhelinpidike

Onko sinulla ollut ongelmia mobiililaitteesi kiinnittämiseksi autossa ajaessasi? Ei hätää, sillä GooBay Goobay kännykänpidike Slim Magnet 38685 on suunniteltu juuri sinun tarpeitasi varten. Tämä innovatiivinen ja kätevän kokoinen pidike varmistaa, että puhelimesi pysyy turvallisesti paikoillaan, olitpa matkalla minne tahansa.

Tehokas magneettikiinnitys

GooBay Goobay kännykänpidike hyödyntää vahvaa magneettikiinnitystä, mikä takaa, että se sopii kaikkiin puhelinmalleihin. Ei enää huolia siitä, etteivät pidikkeet sopisi puhelimeesi. Yksinkertainen mutta vahva magneettikiinnitys tekee tästä tuotteesta luotettavan vaihtoehdon pitämään laitteesi paikoillaan ajomatkojen aikana.

Slim-muotoilu, joka säästää tilaa

Tämän puhelinpidikkeen ohut ja kevyt muotoilu varmistaa, että se vie minimaalisen määrän tilaa autossasi. Se ei häiritse näkyvyyttä tai muuta auton sisustusta, joten voit nauttia siististä ja hyvin järjestellystä ajokokemuksesta. Tutustu lisää ja hanki oma GooBay Goobay kännykänpidikkeesi tästä linkistä!

Helppo asennus ja käyttö

GooBay Goobay kännykänpidike Slim Magnet 38685 on erittäin käyttäjäystävällinen. Asennus vie vain muutaman minuutin, eikä tarvita erikoistyökaluja. Kiinnitä pidike joko tuuletusritilään tai kojelautaan ja olet valmis nauttimaan turvallisista ajomatkoista ilman häiriöitä. Osta tänään ja koe käytännöllisyyden uusi taso!

 

 

The website encountered an unexpected error. Try again later.
Drupal\Core\Database\DatabaseExceptionWrapper: SQLSTATE[42S02]: Base table or view not found: 1146 Table 'halvinhinta_dr72.drqo_ultimate_cron_log' doesn't exist: SELECT "l".* FROM "drqo_ultimate_cron_log" "l" WHERE ("l"."name" = :db_condition_placeholder_0) AND ("l"."log_type" IN (:db_condition_placeholder_1)) ORDER BY "l"."start_time" DESC, "l"."end_time" DESC LIMIT 1 OFFSET 0; Array ( [:db_condition_placeholder_0] => announcements_feed_cron [:db_condition_placeholder_1] => 0 ) in Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load() (line 235 of modules/contrib/ultimate_cron/src/Plugin/ultimate_cron/Logger/DatabaseLogger.php).
Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load('announcements_feed_cron', NULL, Array) (Line: 542)
Drupal\ultimate_cron\Entity\CronJob->loadLatestLogEntry() (Line: 60)
Drupal\ultimate_cron\UltimateCron->run() (Line: 70)
Drupal\ultimate_cron\ProxyClass\UltimateCron->run() (Line: 65)
Drupal\automated_cron\EventSubscriber\AutomatedCron->onTerminate(Object, 'kernel.terminate', Object)
call_user_func(Array, Object, 'kernel.terminate', Object) (Line: 111)
Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.terminate') (Line: 115)
Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 63)
Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 688)
Drupal\Core\DrupalKernel->terminate(Object, Object) (Line: 22)