Himmennettävä OSRAM LED spotlight – Säästää energiaa ja parantaa tunnelmaa!

Loistavaa valoa kotiisi: OSRAM LED spotlight E27 Himmennettävä 5W (51W)

Energiansäästö ja tehokkuus samassa paketissa

Paranna kotisi valaistusta uudella OSRAM LED spotlight E27 Himmennettävä 5W (51W) -lampulla. Tämä huippulaadukas LED-valo tarjoaa kirkkaan, lämpimän valkoisen valon (2700K) ja vastaa 51W perinteistä hehkulamppua, mutta kuluttaa vain 5W energiaa. Säästä jopa 90% energiakuluissa vaihtamalla vanhat lamput näihin tehokkaisiin LED-lamppuihin.

Himmennettävä valonlähde, joka mukautuu tarpeisiisi

Himmennettävyys on tämän LED-spotlightin erikoisominaisuus. Säädä valon kirkkautta tilanteen mukaan ja luo täydellinen tunnelma kotiisi. Hemmottele itseäsi mukautuvalla valaistuksella, joka sopii niin rauhallisiin iltoihin kuin tehokkaisiin työskentelyhetkiinkin.

Ympäristöystävällinen ja pitkäikäinen

OSRAM LED-spotlight on ympäristöystävällinen valinta. Sen pitkä käyttöikä takaa, että sinun ei tarvitse vaihtaa lamppuja jatkuvasti, mikä vähentää jätteen määrää ja säästää rahaa pitkällä aikavälillä. Tämän lisäksi LED-valot eivät sisällä haitallisia aineita, kuten elohopeaa, mikä tekee niistä turvallisen valinnan kodillesi ja perheellesi.

Helppo asentaa ja monikäyttöinen

Tämä LED-lamppu sopii E27-kantaan, mikä tekee sen asentamisesta nopeaa ja vaivatonta. Se sopii erinomaisesti erilaisiin valaisimiin ympäri kotia, olipa kyseessä sitten keittiö, olohuone tai makuuhuone. Voit tilata tämän loistavan tuotteen helposti klikkaamalla tästä.

Tilaa OSRAM LED spotlight heti!

Älä odota enää, vaan päivitä kotisi valaistus heti paremmaksi ja energiatehokkaammaksi. Tilaa OSRAM LED spotlight E27 Himmennettävä 5W (51W) juuri nyt ja koe valaistuksen uusi ulottuvuus!

 

 

The website encountered an unexpected error. Try again later.
Drupal\Core\Database\DatabaseExceptionWrapper: SQLSTATE[42S02]: Base table or view not found: 1146 Table 'halvinhinta_dr72.drqo_ultimate_cron_log' doesn't exist: SELECT "l".* FROM "drqo_ultimate_cron_log" "l" WHERE ("l"."name" = :db_condition_placeholder_0) AND ("l"."log_type" IN (:db_condition_placeholder_1)) ORDER BY "l"."start_time" DESC, "l"."end_time" DESC LIMIT 1 OFFSET 0; Array ( [:db_condition_placeholder_0] => announcements_feed_cron [:db_condition_placeholder_1] => 0 ) in Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load() (line 235 of modules/contrib/ultimate_cron/src/Plugin/ultimate_cron/Logger/DatabaseLogger.php).
Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load('announcements_feed_cron', NULL, Array) (Line: 542)
Drupal\ultimate_cron\Entity\CronJob->loadLatestLogEntry() (Line: 60)
Drupal\ultimate_cron\UltimateCron->run() (Line: 70)
Drupal\ultimate_cron\ProxyClass\UltimateCron->run() (Line: 65)
Drupal\automated_cron\EventSubscriber\AutomatedCron->onTerminate(Object, 'kernel.terminate', Object)
call_user_func(Array, Object, 'kernel.terminate', Object) (Line: 111)
Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.terminate') (Line: 115)
Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 63)
Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 688)
Drupal\Core\DrupalKernel->terminate(Object, Object) (Line: 22)