HP 659A musta värikasetti – Tarkkuutta ja kestävyyttä tulostukseen

HP 659A Musta Värikasetti – W2010A

Haluatko varmistaa, että tulosteesi ovat aina kirkkaita ja teräviä? Silloin HP 659A musta värikasetti (W2010A) on oikea valinta sinulle. Tämä huipputehokas värikasetti on suunniteltu erityisesti HP-tulostimia ajatellen, ja se tarjoaa ensiluokkaista tulostuslaatua sekä erinomaista luotettavuutta.

Huipputekniikka ja suorituskyky

HP 659A värikasetti hyödyntää edistynyttä mustesuihkuteknologiaa, joka varmistaa mustan värin tasaisen jakautumisen ja täsmällisen tulostuksen. Tuloksena on tarkat ja syvän mustat tulosteet, jotka tekevät vaikutuksen niin kotona kuin toimistossakin. Kasetin kapasiteetti riittää suuriin tulostusmääriin, joten se sopii hyvin vaativaan käyttöön.

Vaivaton asennus ja käytettävyys

HP 659A musta värikasetti on helppo asentaa, ja se toimii saumattomasti yhteensopivan HP-tulostimen kanssa. Voit luottaa siihen, että jokainen tulostuskerta sujuu nopeasti ja vaivattomasti. Jatkuva ja luotettava suorituskyky tekee tästä värikasetista ykkösvalinnan, kun et halua tehdä kompromisseja tulostuslaatua koskien.

Ekologinen valinta

HP on sitoutunut ympäristöystävällisyyteen. Tämä värikasetti on kierrätettävä ja yhteensopiva HP:n kierrätysohjelmien kanssa. Voit siis käyttää sitä huoletta, tietäen että teet viisaan valinnan myös ympäristön kannalta.

Nyt saatavilla!

Älä odota enää! Tee tilauksesi heti ja varmista, että tulosteesi näyttävät aina ammattimaisilta ja virheettömiltä. Käytä seuraavaa linkkiä ja hanki HP 659A musta värikasetti edullisesti täältä!

 

 

The website encountered an unexpected error. Try again later.
Drupal\Core\Database\DatabaseExceptionWrapper: SQLSTATE[42S02]: Base table or view not found: 1146 Table 'halvinhinta_dr72.drqo_ultimate_cron_log' doesn't exist: SELECT "l".* FROM "drqo_ultimate_cron_log" "l" WHERE ("l"."name" = :db_condition_placeholder_0) AND ("l"."log_type" IN (:db_condition_placeholder_1)) ORDER BY "l"."start_time" DESC, "l"."end_time" DESC LIMIT 1 OFFSET 0; Array ( [:db_condition_placeholder_0] => announcements_feed_cron [:db_condition_placeholder_1] => 0 ) in Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load() (line 235 of modules/contrib/ultimate_cron/src/Plugin/ultimate_cron/Logger/DatabaseLogger.php).
Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load('announcements_feed_cron', NULL, Array) (Line: 542)
Drupal\ultimate_cron\Entity\CronJob->loadLatestLogEntry() (Line: 60)
Drupal\ultimate_cron\UltimateCron->run() (Line: 70)
Drupal\ultimate_cron\ProxyClass\UltimateCron->run() (Line: 65)
Drupal\automated_cron\EventSubscriber\AutomatedCron->onTerminate(Object, 'kernel.terminate', Object)
call_user_func(Array, Object, 'kernel.terminate', Object) (Line: 111)
Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.terminate') (Line: 115)
Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 63)
Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 688)
Drupal\Core\DrupalKernel->terminate(Object, Object) (Line: 22)