HP 659X Keltainen Värikasetti – Kirkkaat ja eläväiset tulosteet

HP 659X Värikasetti Keltainen W2012X – Laadukas valinta!

Innovatiivinen teknologia ja huippuluokan suorituskyky

HP 659X Värikasetti keltainen W2012X tarjoaa erinomaisen tulostuslaadun ja tehokkuuden, jota olet aina kaivannut. Tämä värikasetti on suunniteltu tuottamaan kirkkaan ja eläväisen keltaisen värin, joka tekee jokaisesta asiakirjasta ja esityksestä visuaalisesti vaikuttavan. Sen innovatiivinen teknologia takaa, että saat korkealaatuisia tulosteita jokaisen sivun kohdalla.

Suuri kapasiteetti, vähemmän vaihtoja

Tarjoamme suuren kapasiteetin värikasetin, jonka avulla voit tulostaa enemmän sivuja ennen kuin tarvitsee vaihtaa kasettia. Tämä tarkoittaa vähemmän katkoksia ja enemmän keskittymistä tärkeisiin tehtäviin. Tehokkuus ja tuottavuus paranevat huomattavasti HP 659X Värikasetin avulla.

Ekologinen valinta

HP panostaa kestävään kehitykseen. HP 659X Värikasetti on suunniteltu ympäristöä silmällä pitäen, ja se on helppo kierrättää HP:n kierrätysohjelman avulla. Voit kirjoittaa tulostintarvikkeistasi samalla huolehtien ympäristöstä.

Helpot ostokset

Tilaa HP HP 659X Värikasetti keltainen W2012X helposti ja kätevästi tästä. Klikkaa linkkiä ja varmista, että varmistat huipputason tulostuslaatua työ- tai kotitoimistossasi!

 

 

The website encountered an unexpected error. Try again later.
Drupal\Core\Database\DatabaseExceptionWrapper: SQLSTATE[42S02]: Base table or view not found: 1146 Table 'halvinhinta_dr72.drqo_ultimate_cron_log' doesn't exist: SELECT "l".* FROM "drqo_ultimate_cron_log" "l" WHERE ("l"."name" = :db_condition_placeholder_0) AND ("l"."log_type" IN (:db_condition_placeholder_1)) ORDER BY "l"."start_time" DESC, "l"."end_time" DESC LIMIT 1 OFFSET 0; Array ( [:db_condition_placeholder_0] => announcements_feed_cron [:db_condition_placeholder_1] => 0 ) in Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load() (line 235 of modules/contrib/ultimate_cron/src/Plugin/ultimate_cron/Logger/DatabaseLogger.php).
Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load('announcements_feed_cron', NULL, Array) (Line: 542)
Drupal\ultimate_cron\Entity\CronJob->loadLatestLogEntry() (Line: 60)
Drupal\ultimate_cron\UltimateCron->run() (Line: 70)
Drupal\ultimate_cron\ProxyClass\UltimateCron->run() (Line: 65)
Drupal\automated_cron\EventSubscriber\AutomatedCron->onTerminate(Object, 'kernel.terminate', Object)
call_user_func(Array, Object, 'kernel.terminate', Object) (Line: 111)
Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.terminate') (Line: 115)
Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 63)
Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 688)
Drupal\Core\DrupalKernel->terminate(Object, Object) (Line: 22)