HP 659X Magenta Värikasetti - Laadukkaat Tulosteet ja Eloisat Värit

HP 659X Värikasetti Magenta W2013X - Laadukasta Tulostusta

HP 659X Värikasetti Magenta W2013X on suunniteltu erityisesti niille, jotka eivät tingi laadusta ja haluavat varmistaa, että tulosteet ovat mahdollisimman tarkkoja ja värikkäitä. Tämä värikasetti tarjoaa erinomaisen tulostusjäljen sekä kustannustehokkuuden samaan aikaan.

Maksimaalinen Tuottavuus

Yhdellä kasetilla voit tulostaa jopa 28 000 sivua, mikä tekee siitä täydellisen valinnan kiireisille toimistoille ja suurille tulostusjärjestelmille. Laadukas magenta väri tarjoaa eloisat ja tarkat värit, jotka tuovat ammattimaista ilmettä kaikkiin tulosteisiin. Voit tilata tämän huipputuotteen täältä.

Helppo ja Luotettava Käyttö

HP 659X Värikasetin asentaminen ja käyttö on vaivatonta. Sen älykäs suunnittelu takaa, että jokainen tuloste on täydellinen, ja voit aina luottaa tasaiseen laatuun koko kasetin käyttöiän ajan. Katso lisää ja osta täältä: osta tämä tuote nyt!

Luo Ammattimaisia Tulosteita

Haluatko antaa vaikutuksen asiakkaille ja kollegoille? HP 659X Värikasetti Magenta W2013X on täydellinen valinta esitteiden, raporttien ja muiden tärkeiden asiakirjojen tulostamiseen. Hyödynnä nyt tarjous ja tilaa omasi tästä linkistä!

 

 

The website encountered an unexpected error. Try again later.
Drupal\Core\Database\DatabaseExceptionWrapper: SQLSTATE[42S02]: Base table or view not found: 1146 Table 'halvinhinta_dr72.drqo_ultimate_cron_log' doesn't exist: SELECT "l".* FROM "drqo_ultimate_cron_log" "l" WHERE ("l"."name" = :db_condition_placeholder_0) AND ("l"."log_type" IN (:db_condition_placeholder_1)) ORDER BY "l"."start_time" DESC, "l"."end_time" DESC LIMIT 1 OFFSET 0; Array ( [:db_condition_placeholder_0] => announcements_feed_cron [:db_condition_placeholder_1] => 0 ) in Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load() (line 235 of modules/contrib/ultimate_cron/src/Plugin/ultimate_cron/Logger/DatabaseLogger.php).
Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load('announcements_feed_cron', NULL, Array) (Line: 542)
Drupal\ultimate_cron\Entity\CronJob->loadLatestLogEntry() (Line: 60)
Drupal\ultimate_cron\UltimateCron->run() (Line: 70)
Drupal\ultimate_cron\ProxyClass\UltimateCron->run() (Line: 65)
Drupal\automated_cron\EventSubscriber\AutomatedCron->onTerminate(Object, 'kernel.terminate', Object)
call_user_func(Array, Object, 'kernel.terminate', Object) (Line: 111)
Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.terminate') (Line: 115)
Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 63)
Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 688)
Drupal\Core\DrupalKernel->terminate(Object, Object) (Line: 22)