KÄRCHER WV 5 Premium – Kirkkaat ikkunat ilman raitoja vaivattomasti

KÄRCHER KÄRCHER-ikkunapesuri WV 5 Premium – Ylivertainen puhdistuskokemus

Unelmoitko kiiltävän kirkkaista ikkunoista ilman raitoja? KÄRCHER KÄRCHER-ikkunapesuri WV 5 Premium on innovatiivinen ratkaisu, joka tekee ikkunanpesusta vaivatonta ja nopeaa. Tämä huippuluokan ikkunapesuri on suunniteltu täyttämään kaikki puhdistustarpeesi tehokkaasti ja kätevästi.

Tehokkuus ja helppous yhdessä laitteessa

WV 5 Premium tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn, joka takaa virheettömän puhdistustuloksen. Sen kevyt ja ergonominen muotoilu sekä vaihdettavat akkulaturit tekevät käytöstä miellyttävää ja pitkäkestoista. Voit puhdistaa suuretkin ikkunapinnat yhdellä latauksella ilman keskeytyksiä.

Monipuolisuus eri pinnoille

KÄRCHER KÄRCHER-ikkunapesuri ei ole pelkästään ikkunanpesuri. Se soveltuu erinomaisesti myös peilien, laattojen ja muiden sileiden pintojen puhdistukseen. Monikäyttöisyytensä ansiosta voit käyttää WV 5 Premiumia kodin eri siivoustarpeisiin.

Nopea ja vaivaton puhdistus

Sano hyvästit aikaan vieville ja epämiellyttäville pesumenetelmille. WV 5 Premiumin imuominaisuus estää veden valumisen ja varmistaa, ettei pintaan jää raitoja tai pisaroita. Pesuri on erittäin helppo koota ja käyttää, joten voit nauttia kirkkaista pinnoista hetkessä.

Osta nyt ja koe ero

Älä odota enää! Tee ikkunanpesusta nautinnollista ja sujuvaa. Tilaa KÄRCHER KÄRCHER-ikkunapesuri WV 5 Premium heti tästä, ja pääset nauttimaan virheettömistä pinnoista jo tänään!

 

 

The website encountered an unexpected error. Try again later.
Drupal\Core\Database\DatabaseExceptionWrapper: SQLSTATE[42S02]: Base table or view not found: 1146 Table 'halvinhinta_dr72.drqo_ultimate_cron_log' doesn't exist: SELECT "l".* FROM "drqo_ultimate_cron_log" "l" WHERE ("l"."name" = :db_condition_placeholder_0) AND ("l"."log_type" IN (:db_condition_placeholder_1)) ORDER BY "l"."start_time" DESC, "l"."end_time" DESC LIMIT 1 OFFSET 0; Array ( [:db_condition_placeholder_0] => announcements_feed_cron [:db_condition_placeholder_1] => 0 ) in Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load() (line 235 of modules/contrib/ultimate_cron/src/Plugin/ultimate_cron/Logger/DatabaseLogger.php).
Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load('announcements_feed_cron', NULL, Array) (Line: 542)
Drupal\ultimate_cron\Entity\CronJob->loadLatestLogEntry() (Line: 60)
Drupal\ultimate_cron\UltimateCron->run() (Line: 70)
Drupal\ultimate_cron\ProxyClass\UltimateCron->run() (Line: 65)
Drupal\automated_cron\EventSubscriber\AutomatedCron->onTerminate(Object, 'kernel.terminate', Object)
call_user_func(Array, Object, 'kernel.terminate', Object) (Line: 111)
Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.terminate') (Line: 115)
Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 63)
Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 688)
Drupal\Core\DrupalKernel->terminate(Object, Object) (Line: 22)