Lexmark 78C0X10 - Musta värikasetti, 8500 sivua huippulaatua

Lexmark Värikasetti musta, 8500 sivua 78C0X10

Kuvittele maailma, jossa tulosteesi ovat aina teräviä, selkeitä ja ammattimaisia. Lexmarkin värikasetti musta 78C0X10 tuottaa huippuluokan tulosteet, jotka hämmästyttävät joka kerta. Tämä värikasetti on suunniteltu tuottamaan jopa 8500 sivua, mikä tarkoittaa, että voit tulostaa pitkään ilman tarvetta vaihtaa kasettia. Ei enää turhaa aikaa ja rahaa hukkaan vaihtamalla kasetteja jatkuvasti.

Erinomainen tulostuslaatu

Lexmark 78C0X10 värikasetti tarjoaa ensiluokkaista tulostuslaatua joka kerta. Mustat sävyt ovat syviä ja teksti on tarkkaa ja luettavaa, mikä tekee tästä kasetista täydellisen valinnan niin yrityskäyttöön kuin henkilökohtaisiin tarpeisiin. Voit luottaa siihen, että tulosteet säilyttävät korkean laatunsa pitkään, ja ne näyttävät yhtä hyviltä vuosienkin päästä.

Ylivoimainen suorituskyky

Tämä Lexmark värikasetti on suunniteltu erityisesti kestävyyttä ja tehokkuutta ajatellen. Sen kapasiteetti tulostaa jopa 8500 sivua tekee siitä erinomaisen valinnan ahkerasti tulostaville käyttäjille. Vähemmän aikaa ja vaivaa huoltoon, enemmän aikaa keskittyä olennaiseen! Hanki omasi ja huomaa ero tulostuslaadussa.

Tilaa heti!

Etkö halua tuottaa parempia tulosteita? Tilaa Lexmark Värikasetti musta 78C0X10 jo tänään ja vie tulostuksesi uudelle tasolle! Klikkaa tästä linkistä ja varmista omasi jo tänään!

Älä anna tulosteesi kärsiä – panosta laatuun ja valitse Lexmark!

 

 

The website encountered an unexpected error. Try again later.
Drupal\Core\Database\DatabaseExceptionWrapper: SQLSTATE[42S02]: Base table or view not found: 1146 Table 'halvinhinta_dr72.drqo_ultimate_cron_log' doesn't exist: SELECT "l".* FROM "drqo_ultimate_cron_log" "l" WHERE ("l"."name" = :db_condition_placeholder_0) AND ("l"."log_type" IN (:db_condition_placeholder_1)) ORDER BY "l"."start_time" DESC, "l"."end_time" DESC LIMIT 1 OFFSET 0; Array ( [:db_condition_placeholder_0] => announcements_feed_cron [:db_condition_placeholder_1] => 0 ) in Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load() (line 235 of modules/contrib/ultimate_cron/src/Plugin/ultimate_cron/Logger/DatabaseLogger.php).
Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load('announcements_feed_cron', NULL, Array) (Line: 542)
Drupal\ultimate_cron\Entity\CronJob->loadLatestLogEntry() (Line: 60)
Drupal\ultimate_cron\UltimateCron->run() (Line: 70)
Drupal\ultimate_cron\ProxyClass\UltimateCron->run() (Line: 65)
Drupal\automated_cron\EventSubscriber\AutomatedCron->onTerminate(Object, 'kernel.terminate', Object)
call_user_func(Array, Object, 'kernel.terminate', Object) (Line: 111)
Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.terminate') (Line: 115)
Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 63)
Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 688)
Drupal\Core\DrupalKernel->terminate(Object, Object) (Line: 22)