Lexmark B280XA0 musta värikasetti – 30000 sivua, huippulaatu edullisesti

Lexmark Värikasetti musta, 30000 sivua B280XA0 – Tehokkuutta ja Laatua

Haluatko säästää aikaa ja rahaa tulostuskuluissa, säilyttäen silti erinomaisen tulostuslaadun? Lexmark Värikasetti musta B280XA0 on sinua varten! Tämä huikea värikasetti tarjoaa jopa 30000 sivun tulostuskapasiteetin, joka varmistaa, että et joudu vaihtamaan kasettia jatkuvasti.

Laadukas Tulostus Joka Kerta

Lexmark B280XA0 värikasetti on suunniteltu tarjoamaan kirkasta ja tarkkaa tulostusjälkeä jokaisella sivulla. Riippumatta siitä, tulostatko asiakirjoja, raportteja tai esitteitä, tämä värikasetti täyttää kaikki tarpeesi. Korkeatasoinen muste varmistaa tahrattoman ja tasaisen lopputuloksen jokaisessa tulosteessa.

Säästä Aikaa ja Rahaa

Suuri 30000 sivun kapasiteetti tarkoittaa, että voit tulostaa merkittävästi enemmän ennen kasetin vaihtoa. Tämä ei ainoastaan vähennä keskeytyksiä ja säästää aikaa, mutta se on myös kustannustehokas valinta. Vähemmän kasettien vaihtoja tarkoittaa vähemmän rahaa käytettynä uusiin kasetteihin pitkällä aikavälillä.

Tilaa Lexmark Värikasetti Musta Nyt!

Älä anna tulostimen tyhjentyneen mustekasetin hidastaa työntekoa. Klikkaa tästä ja hanki oma Lexmark B280XA0 värikasettisi jo tänään! Varmista, että tulostimesi on aina valmiina toimintaan ilman katkoksia.

 

 

The website encountered an unexpected error. Try again later.
Drupal\Core\Database\DatabaseExceptionWrapper: SQLSTATE[42S02]: Base table or view not found: 1146 Table 'halvinhinta_dr72.drqo_ultimate_cron_log' doesn't exist: SELECT "l".* FROM "drqo_ultimate_cron_log" "l" WHERE ("l"."name" = :db_condition_placeholder_0) AND ("l"."log_type" IN (:db_condition_placeholder_1)) ORDER BY "l"."start_time" DESC, "l"."end_time" DESC LIMIT 1 OFFSET 0; Array ( [:db_condition_placeholder_0] => announcements_feed_cron [:db_condition_placeholder_1] => 0 ) in Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load() (line 235 of modules/contrib/ultimate_cron/src/Plugin/ultimate_cron/Logger/DatabaseLogger.php).
Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load('announcements_feed_cron', NULL, Array) (Line: 542)
Drupal\ultimate_cron\Entity\CronJob->loadLatestLogEntry() (Line: 60)
Drupal\ultimate_cron\UltimateCron->run() (Line: 70)
Drupal\ultimate_cron\ProxyClass\UltimateCron->run() (Line: 65)
Drupal\automated_cron\EventSubscriber\AutomatedCron->onTerminate(Object, 'kernel.terminate', Object)
call_user_func(Array, Object, 'kernel.terminate', Object) (Line: 111)
Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.terminate') (Line: 115)
Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 63)
Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 688)
Drupal\Core\DrupalKernel->terminate(Object, Object) (Line: 22)