Lexmark cyan-värikasetti: 3000 sivun korkea tulostuslaatu saumaavasti.

Optimaalinen Valinta Värien Tulostamiseen

Toivotko parhaita tulostuslaatuja aina kun käytät värikasettia? Lexmark Värikasetti cyan, 3000 sivua 74C20CE on täydellinen valinta sinulle! Tämä korkealaatuinen värikasetti on suunniteltu tuottamaan erinomaisia tulosteita jokaisella tulostuskerralla, olipa kyseessä sitten tärkeä työasiakirja tai värikäs esitys.

Uskoittamaton Tehokkuus ja Tuottavuus

Lexmarkin cyan-värikasetti pystyy tulostamaan jopa 3000 sivua, joten sinun ei tarvitse jatkuvasti huolehtia kasetin vaihtamisesta. Tämä tarkoittaa vähemmän keskeytyksiä ja enemmän aikaa keskittyä juuri siihen, mikä on tärkeää - olipa sitten kyse työstä tai henkilökohtaisista projekteista.

Tee tästä laadukkaasta kasetista osa tulostukseen liittyvää arkeasi ja huomaat eron heti ensimmäisen tulostuksen jälkeen. Älä odota - tee tilaus tästä

Ylivertainen Yhteensopivuus Lexmark Tulostimille

Lexmark Värikasetti cyan on suunniteltu toimimaan täydellisesti monien Lexmark-tulostimien kanssa. Voit luottaa siihen, että kasetti tarjoaa saumattoman yhteensopivuuden ja optimaalisen suorituksen, joka varmistaa, että tulostimesi toimii parhaalla mahdollisella tavalla.

Älä missaa tilaisuutta parantaa tulostuslaatuasi ja tehokkuuttasi - osta Lexmark Värikasetti cyan nyt tästä linkistä

Tilaa Lexmark Värikasetti Jo Tänään

Älä tyydy keskinkertaisuuteen, kun voit saada parhaan mahdollisen värikasetin tulostimellesi. Lexmark Värikasetti cyan 74C20CE on suunniteltu täyttämään kaikki tulostustarpeesi luotettavasti ja tehokkaasti. Tilaa se heti tästä!

 

 

The website encountered an unexpected error. Try again later.
Drupal\Core\Database\DatabaseExceptionWrapper: SQLSTATE[42S02]: Base table or view not found: 1146 Table 'halvinhinta_dr72.drqo_ultimate_cron_log' doesn't exist: SELECT "l".* FROM "drqo_ultimate_cron_log" "l" WHERE ("l"."name" = :db_condition_placeholder_0) AND ("l"."log_type" IN (:db_condition_placeholder_1)) ORDER BY "l"."start_time" DESC, "l"."end_time" DESC LIMIT 1 OFFSET 0; Array ( [:db_condition_placeholder_0] => announcements_feed_cron [:db_condition_placeholder_1] => 0 ) in Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load() (line 235 of modules/contrib/ultimate_cron/src/Plugin/ultimate_cron/Logger/DatabaseLogger.php).
Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load('announcements_feed_cron', NULL, Array) (Line: 542)
Drupal\ultimate_cron\Entity\CronJob->loadLatestLogEntry() (Line: 60)
Drupal\ultimate_cron\UltimateCron->run() (Line: 70)
Drupal\ultimate_cron\ProxyClass\UltimateCron->run() (Line: 65)
Drupal\automated_cron\EventSubscriber\AutomatedCron->onTerminate(Object, 'kernel.terminate', Object)
call_user_func(Array, Object, 'kernel.terminate', Object) (Line: 111)
Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.terminate') (Line: 115)
Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 63)
Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 688)
Drupal\Core\DrupalKernel->terminate(Object, Object) (Line: 22)