Lexmark Keltainen Värikasetti - Eloisuutta ja Tarkkuutta Tulosteisiin!

Lexmark Värikasetti Keltainen - Täydellinen Valinta Tulostustarpeisiisi!

Lexmark Värikasetti keltainen, C230H40 on suunniteltu tuomaan eloisuutta ja tarkkuutta kaikkiin tulosteisiisi. Tämä korkealaatuinen värikasetti tarjoaa jopa 2300 sivun tulostuskapasiteetin, joten sinun ei tarvitse huolehtia kasetin vaihdosta pitkään aikaan.

Huipputason Tulostuslaatu

Tämä Lexmarkin värikasetti tuottaa tarkkoja ja kirkkaita keltaisia sävyjä, jotka tekevät tulosteistasi ammattimaisia ja vaikuttavia. Se sopii täydellisesti niin toimistokäyttöön kuin kotitulostuksiin, joissa laatu on tärkeää.

Luotettava ja Kestävä

Lexmark tunnetaan luotettavuudestaan ja tämän keltaisen värikasetin ansiosta voit olla varma, että tulostimesi toimii aina parhaalla mahdollisella tavalla. Pitkä 2300 sivun tulostuskapasiteetti varmistaa, että sinun ei tarvitse etsiä uutta kasettia hetkeen.

Tilaa Nyt ja Säästä!

Älä jää paitsi tästä erinomaisesta tarjouksesta. Tilaa nyt Lexmark Värikasetti keltainen, C230H40 ja nauti laadukkaista tulosteista joka päivä! Klikkaa tästä tilataksesi ja varmista, että tulostimesi on aina toimintavalmis!

Miksi Valita Lexmark?

Lexmark on alan johtava tulostusratkaisujen toimittaja, joka panostaa laatuun ja kestävyyteen. Kun valitset Lexmark-värikasetin, saat kestävää laatua, luotettavuutta ja loistavaa asiakaspalvelua. Klikkaa tästä ja tilaa heti!

Kätevä ja Ympäristöystävällinen Valinta

Lexmarkin värikasetit ovat myös ympäristöystävällisiä ja ne on helppo kierrättää. Tilaamalla tämän keltaisen värikasetin teet ekologisen teon, sillä Lexmark on sitoutunut vähentämään ympäristökuormitusta. Klikkaa tästä ja tee vastuullinen valinta!

 

 

The website encountered an unexpected error. Try again later.
Drupal\Core\Database\DatabaseExceptionWrapper: SQLSTATE[42S02]: Base table or view not found: 1146 Table 'halvinhinta_dr72.drqo_ultimate_cron_log' doesn't exist: SELECT "l".* FROM "drqo_ultimate_cron_log" "l" WHERE ("l"."name" = :db_condition_placeholder_0) AND ("l"."log_type" IN (:db_condition_placeholder_1)) ORDER BY "l"."start_time" DESC, "l"."end_time" DESC LIMIT 1 OFFSET 0; Array ( [:db_condition_placeholder_0] => announcements_feed_cron [:db_condition_placeholder_1] => 0 ) in Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load() (line 235 of modules/contrib/ultimate_cron/src/Plugin/ultimate_cron/Logger/DatabaseLogger.php).
Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load('announcements_feed_cron', NULL, Array) (Line: 542)
Drupal\ultimate_cron\Entity\CronJob->loadLatestLogEntry() (Line: 60)
Drupal\ultimate_cron\UltimateCron->run() (Line: 70)
Drupal\ultimate_cron\ProxyClass\UltimateCron->run() (Line: 65)
Drupal\automated_cron\EventSubscriber\AutomatedCron->onTerminate(Object, 'kernel.terminate', Object)
call_user_func(Array, Object, 'kernel.terminate', Object) (Line: 111)
Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.terminate') (Line: 115)
Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 63)
Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 688)
Drupal\Core\DrupalKernel->terminate(Object, Object) (Line: 22)