Lexmark Magenta Värikasetti 78C0X30: Tulosta 5000 Sivua Laadukkaasti

Lexmark Värikasetti Magenta, 5000 sivua - 78C0X30

Kehittyneen painoteknologian ansiosta Lexmark magenta värikasetti 78C0X30 tarjoaa poikkeuksellisen tulostuslaadun ja luotettavuuden eri tulostussovelluksiin. Korkean kapasiteetin ansiosta voit tulostaa jopa 5000 sivua ilman, että sinun tarvitsee vaihtaa kasettia jatkuvasti.

Erinomainen Väritoisto

Tämä magenta värikasetti on suunniteltu tarjoamaan elävärinen ja terävä väritulostus jokaiselle sivulle. Se on ihanteellinen valinta, kun haluat saada aikaan näyttäviä esityksiä, ammattimaisia markkinointimateriaaleja tai muistettavia valokuvia.

Helppo Asentaa ja Käyttää

Yhteensopivuutensa ansiosta Lexmarkin tulostimien kanssa, tämä värikasetti on erittäin helppo asentaa. Lisäksi se varmistaa johdonmukaisen tulostuksen ilman katkoksia tai häiriöitä, mikä säästää aikaasi ja rahojasi. Löydät lisää tietoa täältä.

Kestävä ja Ekologinen Valinta

Lexmark panostaa ympäristöystävällisyyteen. Nämä kasetit on valmistettu kierrätetyistä materiaaleista ja ne voidaan kierrättää edelleen. Tämä tekee 78C0X30 värikasetista kestävän ja ympäristöä säästävän valinnan.

Tilaa Nyt ja Säästä!

Älä odota enää. Klikkaa tästä ja tilaa Lexmarkin magenta värikasetti 78C0X30 jo tänään. Saat laadukkaat tulosteet ja pidemmän käyttöiän tulostimellesi!

 

 

The website encountered an unexpected error. Try again later.
Drupal\Core\Database\DatabaseExceptionWrapper: SQLSTATE[42S02]: Base table or view not found: 1146 Table 'halvinhinta_dr72.drqo_ultimate_cron_log' doesn't exist: SELECT "l".* FROM "drqo_ultimate_cron_log" "l" WHERE ("l"."name" = :db_condition_placeholder_0) AND ("l"."log_type" IN (:db_condition_placeholder_1)) ORDER BY "l"."start_time" DESC, "l"."end_time" DESC LIMIT 1 OFFSET 0; Array ( [:db_condition_placeholder_0] => announcements_feed_cron [:db_condition_placeholder_1] => 0 ) in Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load() (line 235 of modules/contrib/ultimate_cron/src/Plugin/ultimate_cron/Logger/DatabaseLogger.php).
Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load('announcements_feed_cron', NULL, Array) (Line: 542)
Drupal\ultimate_cron\Entity\CronJob->loadLatestLogEntry() (Line: 60)
Drupal\ultimate_cron\UltimateCron->run() (Line: 70)
Drupal\ultimate_cron\ProxyClass\UltimateCron->run() (Line: 65)
Drupal\automated_cron\EventSubscriber\AutomatedCron->onTerminate(Object, 'kernel.terminate', Object)
call_user_func(Array, Object, 'kernel.terminate', Object) (Line: 111)
Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.terminate') (Line: 115)
Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 63)
Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 688)
Drupal\Core\DrupalKernel->terminate(Object, Object) (Line: 22)