Lexmark musta värikasetti: 7500 sivua ensiluokkaista laatua

Lexmark Värikasetti musta, 7500 sivua 58D2000

Koe huippulaatuinen tulostusjälki Lexmarkin mustalla värikasetilla, joka tarjoaa poikkeuksellisen suorituskyvyn ja pitkän käyttöiän. Tämä värikasetti on ihanteellinen ratkaisu niille, jotka arvostavat sekä laatua että kestävyyttä.

Erinomainen tulostuslaatu

Lexmarkin 58D2000 musta värikasetti takaa terävät ja tarkat tulosteet jokaisella käyttökerralla. Olitpa tulostamassa tärkeitä liiketoiminta-asiakirjoja tai henkilökohtaisia kuvia, voit luottaa siihen, että lopputulos on aina ensiluokkainen.

Ylivoimainen kestävyys

Lexmarkin värikasetilla voit tulostaa jopa 7500 sivua ilman, että sinun tarvitsee murehtia kasetin vaihtamisesta. Se on suunniteltu kestämään pitkään ja tarjoamaan vakaata suorituskykyä, mikä tekee siitä kustannustehokkaan valinnan kaikille tulostustarpeillesi.

Tilaa nyt – Klikkaa tästä!

Älä odota enää! Tilaa Lexmarkin 58D2000 musta värikasetti nyt ja varmista, että tulostuksesi ovat aina laadukkaita ja ammattimaisia. Klikkaa tästä ja siirry ostamaan tuote heti!

Helppo ja nopea tilaus

Tilaaminen on helppoa ja nopeaa – vain muutama klikkaus ja Lexmarkin musta värikasetti 58D2000 on matkalla luoksesi. Älä siis menetä tilaisuutta, vaan hanki omasi jo tänään tästä.

 

 

The website encountered an unexpected error. Try again later.
Drupal\Core\Database\DatabaseExceptionWrapper: SQLSTATE[42S02]: Base table or view not found: 1146 Table 'halvinhinta_dr72.drqo_ultimate_cron_log' doesn't exist: SELECT "l".* FROM "drqo_ultimate_cron_log" "l" WHERE ("l"."name" = :db_condition_placeholder_0) AND ("l"."log_type" IN (:db_condition_placeholder_1)) ORDER BY "l"."start_time" DESC, "l"."end_time" DESC LIMIT 1 OFFSET 0; Array ( [:db_condition_placeholder_0] => announcements_feed_cron [:db_condition_placeholder_1] => 0 ) in Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load() (line 235 of modules/contrib/ultimate_cron/src/Plugin/ultimate_cron/Logger/DatabaseLogger.php).
Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load('announcements_feed_cron', NULL, Array) (Line: 542)
Drupal\ultimate_cron\Entity\CronJob->loadLatestLogEntry() (Line: 60)
Drupal\ultimate_cron\UltimateCron->run() (Line: 70)
Drupal\ultimate_cron\ProxyClass\UltimateCron->run() (Line: 65)
Drupal\automated_cron\EventSubscriber\AutomatedCron->onTerminate(Object, 'kernel.terminate', Object)
call_user_func(Array, Object, 'kernel.terminate', Object) (Line: 111)
Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.terminate') (Line: 115)
Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 63)
Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 688)
Drupal\Core\DrupalKernel->terminate(Object, Object) (Line: 22)