Lexmark Värikasetti cyan: 3500 sivua kirkkaisiin tulosteisiin

Lexmark Värikasetti cyan, 3500 sivua C240X20

Lexmark Värikasetti cyan, 3500 sivua C240X20

Väriä tulostamiseen vailla kompromisseja! Lexmark Värikasetti cyan, 3500 sivua C240X20 on täydellinen kumppanisi, kun haluat teräviä, eloisia ja tarkkoja tulosteita. Tuotteemme on suunniteltu vastaamaan korkeimpiakin laatuvaatimuksia, joten voit luottaa siihen, että saat aina loistavia tuloksia, sivu toisensa jälkeen.

Luotettavaa suorituskykyä

Lexmark tunnetaan innovatiivisista ja kestävistä tulostusratkaisuistaan, ja tämä värikasetti ei ole poikkeus. Sen huikea 3500 sivun kapasiteetti takaa, että pystyt tulostamaan laajoja määriä ilman jatkuvaa värikasetin vaihtoa. Tämä säästää paitsi aikaa, myös rahaa ja vähentää turhaa keskeytystä arjessasi. Tilaa omasi nyt tästä!

Ekologinen valinta

Tiesitkö, että Lexmark panostaa ekologisuuteen? Värikasettimme ovat ympäristöystävällisiä ja helposti kierrätettäviä. Valitsemalla Lexmarkin tuotteet, et ainoastaan saa huippuluokan tulostuslaatua, vaan teet myös ympäristöteon. Klikkaa tästä ja tutustu tarkemmin!

Helppo asentaa ja käyttää

Lexmark Värikasetti cyan on suunniteltu käyttäjäystävällisyys mielessä. Sen asentaminen on nopeaa ja vaivatonta, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan sekä kotikäyttöön että toimistoon. Anna tulostimesi loistaa kirkkaissa väreissä ja tilaa Lexmark Värikasetti cyan nyt!


 

 

The website encountered an unexpected error. Try again later.
Drupal\Core\Database\DatabaseExceptionWrapper: SQLSTATE[42S02]: Base table or view not found: 1146 Table 'halvinhinta_dr72.drqo_ultimate_cron_log' doesn't exist: SELECT "l".* FROM "drqo_ultimate_cron_log" "l" WHERE ("l"."name" = :db_condition_placeholder_0) AND ("l"."log_type" IN (:db_condition_placeholder_1)) ORDER BY "l"."start_time" DESC, "l"."end_time" DESC LIMIT 1 OFFSET 0; Array ( [:db_condition_placeholder_0] => announcements_feed_cron [:db_condition_placeholder_1] => 0 ) in Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load() (line 235 of modules/contrib/ultimate_cron/src/Plugin/ultimate_cron/Logger/DatabaseLogger.php).
Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load('announcements_feed_cron', NULL, Array) (Line: 542)
Drupal\ultimate_cron\Entity\CronJob->loadLatestLogEntry() (Line: 60)
Drupal\ultimate_cron\UltimateCron->run() (Line: 70)
Drupal\ultimate_cron\ProxyClass\UltimateCron->run() (Line: 65)
Drupal\automated_cron\EventSubscriber\AutomatedCron->onTerminate(Object, 'kernel.terminate', Object)
call_user_func(Array, Object, 'kernel.terminate', Object) (Line: 111)
Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.terminate') (Line: 115)
Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 63)
Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 688)
Drupal\Core\DrupalKernel->terminate(Object, Object) (Line: 22)