MAXELL CR1632 - Kestävä nappiparisto luotettaville laitteillesi!

MAXELL Maxell CR1632 - Pienet mutta tehokkaat paristot

Etsitkö luotettavia nappiparistoja, jotka kestävät pitkään ja tarjoavat tasaisen suorituskyvyn? MAXELL Maxell CR1632 -paristot ovat täydellinen valinta! Nämä laadukkaat paristot takaavat luotettavan ja pitkäkestoisen käyttöajan kaikissa tärkeimmissä laitteissasi.

Tilaa nyt ja varmista, että laitteesi toimivat moitteettomasti!

Korkealaatuiset nappiparistot

MAXELL Maxell CR1632 -paristot ovat valmistettu huolellisesti ja korkeimpien laatustandardien mukaan. Niiden kompakti koko (16 mm halkaisija ja 3,2 mm paksuus) sopii täydellisesti esimerkiksi autojen avaimiin, kalkulaattoreihin, kameroihin ja muihin pienelektroniikkalaitteisiin.

Tilaa tästä ja varmista, että olet aina varautunut, kun laitteesi tarvitsevat energiaa.

Paristorasia, joka varmistaa riittoisuuden

Tässä pakkauksessa on viisi (5) paristoa, joten et jää pulaan heti ensi vaihdon jälkeen. Voit säilyttää ylimääräiset paristot kätevässä pakkauksessa, jolloin ne ovat aina valmiina käyttöön.

Tilaa nyt ja varaudu tulevaisuuteen!

Kestävä ja luotettava valinta

MAXELL tunnetaan paristojensa korkeasta laadusta ja luotettavuudesta. Näissä paristoissa on erinomainen varastointikestävyys, ja ne säilyttävät tehonsa pitkään, jolloin voit olla varma, että laitteesi toimivat silloin, kun niitä eniten tarvitset.

Älä odota, vaan tilaa MAXELL Maxell CR1632 -paristot nyt ja varmista, että sinulla on aina luotettavaa energiaa käsillä!

 

 

The website encountered an unexpected error. Try again later.
Drupal\Core\Database\DatabaseExceptionWrapper: SQLSTATE[42S02]: Base table or view not found: 1146 Table 'halvinhinta_dr72.drqo_ultimate_cron_log' doesn't exist: SELECT "l".* FROM "drqo_ultimate_cron_log" "l" WHERE ("l"."name" = :db_condition_placeholder_0) AND ("l"."log_type" IN (:db_condition_placeholder_1)) ORDER BY "l"."start_time" DESC, "l"."end_time" DESC LIMIT 1 OFFSET 0; Array ( [:db_condition_placeholder_0] => announcements_feed_cron [:db_condition_placeholder_1] => 0 ) in Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load() (line 235 of modules/contrib/ultimate_cron/src/Plugin/ultimate_cron/Logger/DatabaseLogger.php).
Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load('announcements_feed_cron', NULL, Array) (Line: 542)
Drupal\ultimate_cron\Entity\CronJob->loadLatestLogEntry() (Line: 60)
Drupal\ultimate_cron\UltimateCron->run() (Line: 70)
Drupal\ultimate_cron\ProxyClass\UltimateCron->run() (Line: 65)
Drupal\automated_cron\EventSubscriber\AutomatedCron->onTerminate(Object, 'kernel.terminate', Object)
call_user_func(Array, Object, 'kernel.terminate', Object) (Line: 111)
Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.terminate') (Line: 115)
Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 63)
Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 688)
Drupal\Core\DrupalKernel->terminate(Object, Object) (Line: 22)