Nauti Kristallinkirkkaista Ikkunoista KÄRCHER Ikkunanpesuaineella

Tehokasta Puhdistusta KÄRCHER-ikkunanpesuaineella

Puutarhanäkymäsi on kaunis, mutta ikkunat ovat sameat ja likaiset? Esittelyssä KÄRCHER KÄRCHER-ikkunanpesuaine - tehokkain ratkaisu saavuttaa kristallinkirkkaat ikkunat!

Vaikuttava 500 ml Pakkaus

Tämä ikkunanpesuaine tulee kätevässä 500 ml pullossa, joka riittää useaan pesukertaan. Ei enää jatkuvaa uusien pesuaineiden ostamista - yksi pullo kattaa enemmän!

Yksinkertainen ja Nopea Käyttö

KÄRCHER KÄRCHER-ikkunanpesuaine on suunniteltu tekemään ikkunoiden pesusta helppoa ja nopeaa. Riittää, kun levität pesuaineen ikkunan pinnalle ja pyyhit – tuloksena kirkas ja raidaton lasi!

Turvallinen ja Luotettava

Tämä pesuaine on valmistettu ympäristöystävällisistä aineista, jotka takaavat turvallisen käytön kaikille perheenjäsenille. Nyt voit suojella perhettäsi ja ympäristöäsi samalla, kun peset ikkunoita tehokkaasti.

Täydellinen Valinta Kevät Puhdistukseen

Valmistaudu kevään kirkkaisiin päiviin ja päästä valo sisään puhtaiden ikkunoiden kautta. Tilaa KÄRCHER KÄRCHER-ikkunanpesuaine nyt! Älä jää paitsi tästä uskomattomasta mahdollisuudesta parantaa kodin viihtyisyyttä.

Tilaa Tuotteesi Heti

Älä odota enää, vaan tilaa KÄRCHER KÄRCHER-ikkunanpesuaine 500 ml jo tänään! Nauti kirkkaista ja kiiltävistä ikkunoista helposti ja vaivattomasti. Tämä on investointi, jota et tule katumaan!

 

 

The website encountered an unexpected error. Try again later.
Drupal\Core\Database\DatabaseExceptionWrapper: SQLSTATE[42S02]: Base table or view not found: 1146 Table 'halvinhinta_dr72.drqo_ultimate_cron_log' doesn't exist: SELECT "l".* FROM "drqo_ultimate_cron_log" "l" WHERE ("l"."name" = :db_condition_placeholder_0) AND ("l"."log_type" IN (:db_condition_placeholder_1)) ORDER BY "l"."start_time" DESC, "l"."end_time" DESC LIMIT 1 OFFSET 0; Array ( [:db_condition_placeholder_0] => announcements_feed_cron [:db_condition_placeholder_1] => 0 ) in Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load() (line 235 of modules/contrib/ultimate_cron/src/Plugin/ultimate_cron/Logger/DatabaseLogger.php).
Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load('announcements_feed_cron', NULL, Array) (Line: 542)
Drupal\ultimate_cron\Entity\CronJob->loadLatestLogEntry() (Line: 60)
Drupal\ultimate_cron\UltimateCron->run() (Line: 70)
Drupal\ultimate_cron\ProxyClass\UltimateCron->run() (Line: 65)
Drupal\automated_cron\EventSubscriber\AutomatedCron->onTerminate(Object, 'kernel.terminate', Object)
call_user_func(Array, Object, 'kernel.terminate', Object) (Line: 111)
Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.terminate') (Line: 115)
Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 63)
Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 688)
Drupal\Core\DrupalKernel->terminate(Object, Object) (Line: 22)