OSRAM G4 LED 1,8W - Lämmin ja Energiatehokas Valaistusratkaisu

OSRAM Lamppu G4 LED 1,8W – Tehokasta ja Energiaystävällistä Valaistusta

Laadukas LED-teknologia

Tutustu uudenlaiseen valaistusteknologiaan OSRAM Lamppu G4 LED 1,8W 2700K avulla. Tämä lamppu tarjoaa huippuluokan energiatehokkuuden ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon perinteisille halogeenilampuille. Suorituskykyinen LED-valaistus tuo kirkasta ja miellyttävää valoa kotiisi tai toimistotilaan.

Luonnollinen ja Lämmin Värilämpötila

Osram G4 LED-lampun 2700K värilämpötila tuottaa pehmeää ja lämmintä valoa, joka luo viihtyisän tunnelman mihin tahansa huoneeseen. Tämä värilämpötila tekee tilasta erityisen mukavan ja kutsuvan. Voit nauttia erinomaisesta valaistuksesta samalla kun säästät energiaa ja rahaa.

Kestävä ja Pitkäikäinen

Unohda jatkuva lamppujen vaihtaminen! OSRAM G4 LED-lamppu on suunniteltu kestämään jopa 15 000 käyttötuntia. Tämä tekee siitä huomattavasti pitkäikäisemmän vaihtoehdon perinteisille lampuille. Vähennä vaihtokustannuksia ja huolehdi ympäristöstä valitsemalla kestävä valaistusratkaisu.

Ympäristöystävällinen Valinta

Valitessasi OSRAM G4 LED-lampun tuet ympäristöystävällisiä arvoja. LED-tekniikka kuluttaa vähemmän energiaa ja tuottaa vähemmän lämpöä, mikä vähentää energiankulutusta ja hiilijalanjälkeä. Tee ekologinen valinta ja valitse OSRAM.

Klikkaamalla tästä voit hankkia tämän upean tuotteen.

Käyttökohteet

OSRAM Lamppu G4 LED 1,8W 2700K on ihanteellinen ratkaisu erilaisiin valaisimiin, kuten kattovalaisimiin, pöytävalaisimiin ja seinävalaisimiin. Sen kompakti koko ja erinomainen valoteho tekevät siitä sopivan lähes mihin tahansa kodin tai toimiston valaistustarpeeseen.

Tilaa OMlOSRAM Lamppu G4 LED 1,8W 2700K 4058075811430 tästä ja nauti sen tarjoamista eduista jo tänään!

 

 

The website encountered an unexpected error. Try again later.
Drupal\Core\Database\DatabaseExceptionWrapper: SQLSTATE[42S02]: Base table or view not found: 1146 Table 'halvinhinta_dr72.drqo_ultimate_cron_log' doesn't exist: SELECT "l".* FROM "drqo_ultimate_cron_log" "l" WHERE ("l"."name" = :db_condition_placeholder_0) AND ("l"."log_type" IN (:db_condition_placeholder_1)) ORDER BY "l"."start_time" DESC, "l"."end_time" DESC LIMIT 1 OFFSET 0; Array ( [:db_condition_placeholder_0] => announcements_feed_cron [:db_condition_placeholder_1] => 0 ) in Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load() (line 235 of modules/contrib/ultimate_cron/src/Plugin/ultimate_cron/Logger/DatabaseLogger.php).
Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load('announcements_feed_cron', NULL, Array) (Line: 542)
Drupal\ultimate_cron\Entity\CronJob->loadLatestLogEntry() (Line: 60)
Drupal\ultimate_cron\UltimateCron->run() (Line: 70)
Drupal\ultimate_cron\ProxyClass\UltimateCron->run() (Line: 65)
Drupal\automated_cron\EventSubscriber\AutomatedCron->onTerminate(Object, 'kernel.terminate', Object)
call_user_func(Array, Object, 'kernel.terminate', Object) (Line: 111)
Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.terminate') (Line: 115)
Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 63)
Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 688)
Drupal\Core\DrupalKernel->terminate(Object, Object) (Line: 22)