PanzerGlass Galaxy S10: Täydellinen Näytönsuoja Sormenjälkitunnistuksella

Panzerglass PanzerGlass Samsung Galaxy S10 sormenjälki, musta

Varmista Samsung Galaxy S10 -älypuhelimesi tinkimätön suoja ja täydellinen käyttökokemus PanzerGlassin sormenjälkitunnistuksella varustetulla näytönsuojalla. Tämä innovatiivinen, erityisesti Samsung Galaxy S10:lle suunniteltu musta näytönsuoja tarjoaa erinomaisen suojan naarmuja ja iskuja vastaan ilman, että kosketusnäytön herkkyys heikkenee.

Huipputeknologiaa ja Maksimaalinen Suoja

PanzerGlassin sormenjälkitunnistuksella varustettu näytönsuoja hyödyntää huipputeknologiaa, joka mahdollistaa sujuvan ja nopean sormenjälkitunnistuksen. Näin voit olla varma, että tietosi ja laitteesi ovat turvassa, eikä sinun tarvitse tinkiä käyttömukavuudesta. Eikä tässä vielä kaikki – sen karkaistu lasi kestää loistavasti kovempaakin kulutusta sekä suojaa laitettasi tehokkaasti päivittäisiltä kolhuilta.

Tyylikkyyttä ja Käytännöllisyyttä

Lisäämällä PanzerGlass-näytönsuojan Galaxy S10:lle, säilytät laitteen tyylikkään ulkonäön ja tumman, minimalistisen designin. Se on lähes huomaamaton, mutta erittäin kestävä ja tehokas suoja jokaiseen tilanteeseen.

Tilaa Nyt ja Nauti Täydestä Suojasta!

Älä anna naarmujen tai iskujen pilata kallisarvoista älypuhelintasi. Tilaa Panzerglass PanzerGlass Samsung Galaxy S10 sormenjälki -näytönsuoja nyt ja nauti mielenrauhasta sekä erinomaisesta käyttökokemuksesta. Klikkaa tästä ja osta suoraan!

 

 

The website encountered an unexpected error. Try again later.
Drupal\Core\Database\DatabaseExceptionWrapper: SQLSTATE[42S02]: Base table or view not found: 1146 Table 'halvinhinta_dr72.drqo_ultimate_cron_log' doesn't exist: SELECT "l".* FROM "drqo_ultimate_cron_log" "l" WHERE ("l"."name" = :db_condition_placeholder_0) AND ("l"."log_type" IN (:db_condition_placeholder_1)) ORDER BY "l"."start_time" DESC, "l"."end_time" DESC LIMIT 1 OFFSET 0; Array ( [:db_condition_placeholder_0] => announcements_feed_cron [:db_condition_placeholder_1] => 0 ) in Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load() (line 235 of modules/contrib/ultimate_cron/src/Plugin/ultimate_cron/Logger/DatabaseLogger.php).
Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load('announcements_feed_cron', NULL, Array) (Line: 542)
Drupal\ultimate_cron\Entity\CronJob->loadLatestLogEntry() (Line: 60)
Drupal\ultimate_cron\UltimateCron->run() (Line: 70)
Drupal\ultimate_cron\ProxyClass\UltimateCron->run() (Line: 65)
Drupal\automated_cron\EventSubscriber\AutomatedCron->onTerminate(Object, 'kernel.terminate', Object)
call_user_func(Array, Object, 'kernel.terminate', Object) (Line: 111)
Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.terminate') (Line: 115)
Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 63)
Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 688)
Drupal\Core\DrupalKernel->terminate(Object, Object) (Line: 22)