PanzerGlass iPhone X/Xs/11 Pro - Ylivoimainen Näytönsuoja Helposti

PanzerGlass iPhone X/Xs/11 Pro - Täydellinen Näytönsuoja

Suojaa puhelimesi täydellisesti

PanzerGlass iPhone X/Xs/11 Pro tarjoaa ylivoimaista suojaa älypuhelimellesi. Tämä laadukas panssarilasi on suunniteltu erityisesti suojaamaan puhelimesi näyttöä naarmuilta, iskuilta ja pudotuksilta. Voit nyt nauttia elämästä huolettomasti tietäen, että laitteesi on optimaalisen suojattu.

Erittäin kestävä ja kirkas

PanzerGlass on tunnettu poikkeuksellisesta kestävyydestään ja kirkkaudestaan. Huipputeknologia varmistaa, että näytönsuojan käyttö ei vaikuta puhelimesi kosketusherkkyyteen tai kuvanlaatuun. Oletpa sitten auringonpaisteessa tai hämärässä, puhelimesi näyttö säilyy kirkkaana ja selkeänä.

Asentaminen on helppoa

Unohda hankalat asennusprosessit ja ilmakuplat! PanzerGlass iPhone X/Xs/11 Pro on äärimmäisen helppo asentaa paikalleen. Mukana tulee kaikki tarvittava asennukseen, ja saat pehmeän ja tarkan istuvuuden vain muutamassa minuutissa.

Osta nyt edullisesti!

Älä jätä puhelintasi suojaamatta - investoi PanzerGlassiin ja pidä laitteesi näytön uudennäköisenä pitkään! Klikkaa tästä ja tilaa omasi jo tänään!

 

 

The website encountered an unexpected error. Try again later.
Drupal\Core\Database\DatabaseExceptionWrapper: SQLSTATE[42S02]: Base table or view not found: 1146 Table 'halvinhinta_dr72.drqo_ultimate_cron_log' doesn't exist: SELECT "l".* FROM "drqo_ultimate_cron_log" "l" WHERE ("l"."name" = :db_condition_placeholder_0) AND ("l"."log_type" IN (:db_condition_placeholder_1)) ORDER BY "l"."start_time" DESC, "l"."end_time" DESC LIMIT 1 OFFSET 0; Array ( [:db_condition_placeholder_0] => announcements_feed_cron [:db_condition_placeholder_1] => 0 ) in Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load() (line 235 of modules/contrib/ultimate_cron/src/Plugin/ultimate_cron/Logger/DatabaseLogger.php).
Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load('announcements_feed_cron', NULL, Array) (Line: 542)
Drupal\ultimate_cron\Entity\CronJob->loadLatestLogEntry() (Line: 60)
Drupal\ultimate_cron\UltimateCron->run() (Line: 70)
Drupal\ultimate_cron\ProxyClass\UltimateCron->run() (Line: 65)
Drupal\automated_cron\EventSubscriber\AutomatedCron->onTerminate(Object, 'kernel.terminate', Object)
call_user_func(Array, Object, 'kernel.terminate', Object) (Line: 111)
Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.terminate') (Line: 115)
Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 63)
Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 688)
Drupal\Core\DrupalKernel->terminate(Object, Object) (Line: 22)