Star Trading Violetti LED Lamppu: 4W energiapihi valinta kotiisi

Star Trading Violetti E27 Lamppu LED 4W

Oletko valmis tuomaan eloisaa ja värikylläistä tunnelmaa kotiisi? Star Trading Violetti E27 Lamppu LED 4W on täydellinen valinta sinulle! Tämä lamppu tarjoaa upean violetin hehkun, joka luo välittömästi ainutlaatuisen ja tyylikkään ilmapiirin tilaan kuin tilaan.

Energiapihi ja tehokas

Tämä LED-lamppu kuluttaa vain 4 wattia, mutta tuottaa silti kirkkaan valon 60 lumenin voimalla. Se on ympäristöystävällinen vaihtoehto, joka säästää sekä energiaa että rahaa verrattuna perinteisiin hehkulamppuihin.

Lämmin valaistus

1600K lämpötilan ansiosta tämä lamppu luo pehmeän ja miellyttävän valaistuksen, joka on täydellinen esimerkiksi olohuoneisiin, makuuhuoneisiin tai tunnelmallisiin illanviettoihin. Klikkaa tästä tilataksesi omasi nyt!

Helppo asennus ja pitkä käyttöikä

E27-kantaan sopiva lamppu on helppo asentaa olemassa oleviin valaisimiin. LED-teknologia takaa myös pitkän käyttöiän, joten sinun ei tarvitse huolehtia lampun vaihtamisesta pitkään aikaan.

Monipuoliset käyttökohteet

Tämä violetti LED-lamppu sopii erinomaisesti erilaisiin käyttötarkoituksiin, olipa kyseessä sitten juhlavalaistus, erityinen sisustuselementti tai arkinen tunnelman luominen. Sen monipuolisuus tekee siitä erinomaisen valinnan mihin tahansa kotiin.

Älä odota enää! Luo kotiisi upea valaistuselämys Star Trading Violetilla E27 Lamppu LED 4W:lla. Tilaa omasi täällä ja nauti upeasta valaistuksesta jo tänään!

 

 

The website encountered an unexpected error. Try again later.
Drupal\Core\Database\DatabaseExceptionWrapper: SQLSTATE[42S02]: Base table or view not found: 1146 Table 'halvinhinta_dr72.drqo_ultimate_cron_log' doesn't exist: SELECT "l".* FROM "drqo_ultimate_cron_log" "l" WHERE ("l"."name" = :db_condition_placeholder_0) AND ("l"."log_type" IN (:db_condition_placeholder_1)) ORDER BY "l"."start_time" DESC, "l"."end_time" DESC LIMIT 1 OFFSET 0; Array ( [:db_condition_placeholder_0] => announcements_feed_cron [:db_condition_placeholder_1] => 0 ) in Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load() (line 235 of modules/contrib/ultimate_cron/src/Plugin/ultimate_cron/Logger/DatabaseLogger.php).
Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load('announcements_feed_cron', NULL, Array) (Line: 542)
Drupal\ultimate_cron\Entity\CronJob->loadLatestLogEntry() (Line: 60)
Drupal\ultimate_cron\UltimateCron->run() (Line: 70)
Drupal\ultimate_cron\ProxyClass\UltimateCron->run() (Line: 65)
Drupal\automated_cron\EventSubscriber\AutomatedCron->onTerminate(Object, 'kernel.terminate', Object)
call_user_func(Array, Object, 'kernel.terminate', Object) (Line: 111)
Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.terminate') (Line: 115)
Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 63)
Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 688)
Drupal\Core\DrupalKernel->terminate(Object, Object) (Line: 22)