Uusi OSRAM GU4 4,2W LED: kirkasta valoa ja energiansäästöä!

Upea OSRAM GU4 LED-lamppu 4,2W 4000K - Kirkasta Valosi!

Anna itsellesi ja kodillesi mahdollisuus loistaa OSRAM GU4 LED-lampun avulla. Tämä huippulaatuinen LED-lamppu tarjoaa erinomaisen valaistuksen 4,2 watin teholla ja 4000 kelvinin värilämpötilalla, joka luo raikkaan ja luonnollisen valon – täydellinen niin kotiin kuin toimistoonkin.

Tehoa ja Säästöä Samassa Paketissa

OSRAM GU4 LED-lamppu on suunniteltu antamaan enemmän vähemmällä kulutuksella. Se kestää huomattavasti pidempään kuin perinteiset halogeenilamput ja kuluttaa vain murto-osan niiden energiasta. Nyt voit säästää rahaa ja energiaa ilman kompromisseja valaistuksen laadussa - tilaa nyt täältä!

Kompakti ja Monikäyttöinen

Tämä GU4-kantainen LED-lamppu on erinomainen valinta moniin eri valaisimiin. Sen kompakti koko ja pitkä käyttöikä varmistavat, että se sopii täydellisesti esimerkiksi keittiöön, olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen. Päivitä valaisimesi moderniin ja ympäristöystävälliseen vaihtoehtoon!

Laadukkaat Materiaalit ja Suorituskyky

OSRAM tunnetaan laadustaan, eikä tämä tuote ole poikkeus. Laadukkaat materiaalit ja korkeatasoinen valmistus takaavat, että tämä LED-lamppu toimii luotettavasti ja tarjoaa vakaan, häikäisemättömän valaistuksen jokaiseen kotiin. Klikkaa tästä ja tilaa omasi jo tänään!

Ympäristöystävällinen Valinta

LED-teknologia on ekologinen vaihtoehto, ja valitsemalla OSRAM GU4 LED-lampun teet hyvää ympäristölle. Pienempi energiankulutus tarkoittaa myös pienempää hiilijalanjälkeä, mikä tekee tästä valinnasta vastuullisen. Tilaa nyt ja koe valon voima ympäristöystävällisesti täältä!

 

 

The website encountered an unexpected error. Try again later.
Drupal\Core\Database\DatabaseExceptionWrapper: SQLSTATE[42S02]: Base table or view not found: 1146 Table 'halvinhinta_dr72.drqo_ultimate_cron_log' doesn't exist: SELECT "l".* FROM "drqo_ultimate_cron_log" "l" WHERE ("l"."name" = :db_condition_placeholder_0) AND ("l"."log_type" IN (:db_condition_placeholder_1)) ORDER BY "l"."start_time" DESC, "l"."end_time" DESC LIMIT 1 OFFSET 0; Array ( [:db_condition_placeholder_0] => announcements_feed_cron [:db_condition_placeholder_1] => 0 ) in Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load() (line 235 of modules/contrib/ultimate_cron/src/Plugin/ultimate_cron/Logger/DatabaseLogger.php).
Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load('announcements_feed_cron', NULL, Array) (Line: 542)
Drupal\ultimate_cron\Entity\CronJob->loadLatestLogEntry() (Line: 60)
Drupal\ultimate_cron\UltimateCron->run() (Line: 70)
Drupal\ultimate_cron\ProxyClass\UltimateCron->run() (Line: 65)
Drupal\automated_cron\EventSubscriber\AutomatedCron->onTerminate(Object, 'kernel.terminate', Object)
call_user_func(Array, Object, 'kernel.terminate', Object) (Line: 111)
Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.terminate') (Line: 115)
Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 63)
Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 688)
Drupal\Core\DrupalKernel->terminate(Object, Object) (Line: 22)