Englannin kieli

"Tämä jännittävä psykologinen trilleri pitää sinut otteessaan alusta loppuun asti. Äänikirjana se tarjoaa intensiivisen lukuelämyksen, jossa pääset sukeltamaan syvälle päähenkilön mielenmaisemaan. Valmistaudu jännittävään matkaan, joka vie sinut pimeyden syövereihin ja paljastaa salaisuuksia, joita et osannut odottaa."

Äänikirja Sherlock Holmes & Co, Folge 22: Tod am Dock vie kuulijan synkkiin tunnelmiin Lontoon ravintolan läheisyydessä. Kilpailevan liikemiehen hukkuminen Thames-joessa käynnistää mysteerin, jonka Sherlock Holmes ja avustajat ratkovat. Jännittävä matka Lontoon kujille ja juonenkäänteet odottavat kuulijaa. Äänikirja tarjoaa kiehtovan seikkailun ystäville, jotka rakastavat arvoituksia. Valmistaudu uppoutumaan englantilaiseen dekkarimaailmaan ja ratkaisemaan murhamysteeri Sherlock Holmesin kanssa. Äänikirjan voi kuunnella puhelimella, tabletilla tai tietokoneella milloin tahansa. Tartu tilaisuuteen ja koe tämä mielenkiintoinen dekkari ilmaiseksi 30 päivän ajan!

英語の1000の必須単語 äänikirja auttaa vahvistamaan englannin kielen sanastoa nopeasti ja tehokkaasti. Voit opiskella äänikirjaa kuunnellen missä ja milloin tahansa. Kuuntele englanninkielisiä sanoja äänteissään ja toistele perässä oppimisen vahvistamiseksi. Äänikirja auttaa puhumaan ja ymmärtämään englantia sujuvammin. Aloita kuuntelu nyt ja saat ilmaisen 30 päivän kokeilujakson.

5 - Números - Flash Cards Imágenes y Palabras Inglés Español on innovatiivinen äänikirja, joka tarjoaa innostavan tavan oppia numeroita sekä englannin ja espanjan sanoja kuvien avulla. Äänikirjassa yhdistyvät oppimisen ilo ja tehokkuus, sillä kuulija pääsee uppoutumaan kiehtovaan kieleen ja kulttuuriin leikkisällä tavalla. Kuunnellessasi voit tutkia erilaisia kuvia ja sanoja, jolloin opit uutta huomaamattomasti. Olitpa sitten vasta-alkaja tai kielitaitosi jo vankka, tämä äänikirja tarjoaa virkistävän tavan kehittää kielitaitoasi. Tartu tilaisuuteen ja aloita uusi oppimisen seikkailu jo tänään! Kuuntele tämä äänikirja 30 päivän ajan ilmaiseksi tästä linkistä ja avaa ovi kiehtovaan kielten maailmaan!

The Great Poets – Elizabeth Barrett Browning and Christina Rossetti -äänikirja esittelee kaksi aikansa naisrunoilijalegendaa, Elizabeth Barrett Browningin (1806–1861) ja Christina Rossettin (1830–1894), joiden tuotanto kattoi lähes koko viktoriaanisen aikakauden romanttisista alkuajoista modernismin alkuun. Tässä valitussa kokoelmassa heidän lyhyempiä teoksiaan ovat kaikki keskeiset teemat, kuten yhteiskunnallinen oikeudenmukaisuus, usko, rakkaus ja kuolevaisuus. Mukana ovat myös englannin kielen rakastetuimmat runot, kuten In The Deep Midwinter ja How Do I Love Thee?

Inglés (Inglés sin Barreras) 100 Palabras - Opuestos on audio-opas, joka vie sinut matkalle opittavien sanojen maailmaan antaen sinulle mahdollisuuden oppia uutta ja kehittää kielitaitoasi. Tässä äänikirjassa tutustut 100 vastakohtapariin englannin kielessä, joka auttaa sinua laajentamaan sanavarastoasi ja ymmärtämään kielen monimuotoisuutta paremmin. Kuuntele ja opiskele helposti missä ja milloin tahansa, olit sitten aloittelija tai haluat vain kerrata käsitteitä. Anna äänikirjan rikastaa kielitaitoasi ja inspiroida sinua oppimaan lisää.

Syvennä englannin kielen taitojasi ja puhumisen varmuutta äänikirjan "Imparare e parlare Inglese" avulla. Tässä äänikirjassa opit tehokkaasti ilmaisemaan itseäsi englanniksi erilaisissa arkipäivän tilanteissa. Harjoitusten avulla kehität sanavarastoasi ja parannat kielitaitoasi kuullun ymmärtämisessä sekä sujuvassa puheessa. Äänikirja on helppo tapa oppia kieltä missä ja milloin tahansa - vaikka matkalla töihin tai lenkkipolulla.

Oletko valmis jännittävään seikkailuun englanniksi opettavalla tavalla? Äänikirja PONS Hörkrimi Englisch: To die for yhdistää kiehtovan rikosmysteerin ja englannin kielen oppimisen ainutlaatuisella tavalla. Kiehtova tarina pitää sinut otteessaan samalla kun saat harjoitusta englannin kielessä. Äänikirjan koukuttava juoni vie sinut mukaansa ja pitää sinut liimattuna kuulokkeisiin. Nyt sinulla on mahdollisuus kokeilla tätä äänikirjaa ja yli 900 000 muuta kirjaa ilmaiseksi 30 päivän ajan ilman sitoutumista tai määräaikaisuuksia.

Etkö löydä oikeaa tapaa kehittää kirjoitus- ja kieliopintaitojasi? Ei hätää, äänikirja "English Composition (Blokehead Easy Study Guide)" tarjoaa sinulle täydellisen oppaan menestyksekkääseen kirjoittamiseen! Tämä äänikirja sisältää kattavan ja helposti lähestyttävän opastuksen englannin kielen kirjoitustaitojen kehittämiseen. Sen avulla pystyt harjoittelemaan erilaisia kirjoittamisen osa-alueita, kuten oikeinkirjoitusta, kielioppia ja luovan kirjoittamisen tekniikoita.

Lähde seikkailulle englannin kielen kiemuroihin äänikirjan 'The 25 Rules of Grammar' parissa! Tässä äänikirjassa pureudutaan kiehtovaan maailmaan, jossa pilkut, pisteet ja verbien aikamuodot hallitsevat. Opettele kielen hienovaraisuudet ja vahvista kielitaitoasi kätevästi kuunnellen, oli sitten kyseessä opiskelu, työelämä tai puhtaasti kielen rakenteista kiinnostuminen.