Kuvat

Tämä tuote on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat nauttia musiikista täysin langattomasti. Sen kätevä muotoilu ja helppo käyttö tekevät siitä täydellisen kumppanin matkoille ja treeneihin. Nauti korkealaatuisesta äänentoistosta ja vahvasta bassosta missä tahansa oletkin.

Tämä tuote on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat nauttia musiikista täysin langattomasti. Sen kompakti koko ja kevyt rakenne tekevät siitä helposti mukaan otettavan. Lisäksi sen pitkä akunkesto takaa, että voit kuunnella lempikappaleitasi koko päivän ajan.

Matkijanärhi on Suzanne Collinsin luoma äänikirja, joka tempaa mukaansa intensiivisellä tarinallaan ja taitavalla kerronnallaan. Se tarjoaa jännitystä, seikkailua ja yllätyksiä, ja voit uppoutua siihen missä tahansa, milloin tahansa äänikirjan avulla. Matkijanärhi herättää tunteita, ajatuksia ja mielikuvia mielen syvyyksistä.

Äänikirja O Escritor E A Cineasta yhdistää kirjoittamisen ja elokuvan maailmat. Mestarikirjailija ja lahjakas elokuvantekijä luovat unohtumattoman teoksen, joka haastaa rajat ja tavoittaa syvimmät tunnetasot. Sukella taiteen maailmaan ja todista, miten tarina herää eloon sanojen ja kuvien yhdistyessä. Osta äänikirja nyt ja anna mielikuvituksesi lentää vapaasti!

5 - Números - Flash Cards Imágenes y Palabras Inglés Español on innovatiivinen äänikirja, joka tarjoaa innostavan tavan oppia numeroita sekä englannin ja espanjan sanoja kuvien avulla. Äänikirjassa yhdistyvät oppimisen ilo ja tehokkuus, sillä kuulija pääsee uppoutumaan kiehtovaan kieleen ja kulttuuriin leikkisällä tavalla. Kuunnellessasi voit tutkia erilaisia kuvia ja sanoja, jolloin opit uutta huomaamattomasti. Olitpa sitten vasta-alkaja tai kielitaitosi jo vankka, tämä äänikirja tarjoaa virkistävän tavan kehittää kielitaitoasi. Tartu tilaisuuteen ja aloita uusi oppimisen seikkailu jo tänään! Kuuntele tämä äänikirja 30 päivän ajan ilmaiseksi tästä linkistä ja avaa ovi kiehtovaan kielten maailmaan!

Äänikirja Skrivaredans: Birger Sjöbergs liv och diktning vie kuulijan syvälle ruotsalaisen kirjailijan elämään ja tuotantoon. Birger Sjöbergin elämästä ja runoudesta kertova teos tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua hänen taiteeseensa ja vaikutukseensa kirjallisuuteen. Kuuntele äänikirjaa ja sukella Birger Sjöbergin lumoavaan maailmaan, jossa sanoilla on voima herättää tunteita ja kuvia. Äänikirjan avulla voit uppoutua kirjailijan tarinoihin ja runoihin milloin ja missä tahansa.

The website encountered an unexpected error. Try again later.
Drupal\Core\Database\DatabaseExceptionWrapper: SQLSTATE[42S02]: Base table or view not found: 1146 Table 'halvinhinta_dr72.drqo_ultimate_cron_log' doesn't exist: SELECT "l".* FROM "drqo_ultimate_cron_log" "l" WHERE ("l"."name" = :db_condition_placeholder_0) AND ("l"."log_type" IN (:db_condition_placeholder_1)) ORDER BY "l"."start_time" DESC, "l"."end_time" DESC LIMIT 1 OFFSET 0; Array ( [:db_condition_placeholder_0] => announcements_feed_cron [:db_condition_placeholder_1] => 0 ) in Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load() (line 235 of modules/contrib/ultimate_cron/src/Plugin/ultimate_cron/Logger/DatabaseLogger.php).
Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load('announcements_feed_cron', NULL, Array) (Line: 542)
Drupal\ultimate_cron\Entity\CronJob->loadLatestLogEntry() (Line: 60)
Drupal\ultimate_cron\UltimateCron->run() (Line: 70)
Drupal\ultimate_cron\ProxyClass\UltimateCron->run() (Line: 65)
Drupal\automated_cron\EventSubscriber\AutomatedCron->onTerminate(Object, 'kernel.terminate', Object)
call_user_func(Array, Object, 'kernel.terminate', Object) (Line: 111)
Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.terminate') (Line: 115)
Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 63)
Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 688)
Drupal\Core\DrupalKernel->terminate(Object, Object) (Line: 22)