Lapset

"Kiehtova psykologinen trilleri, joka pitää sinut otteessaan alusta loppuun. Äänikirja vie sinut jännittävälle matkalle salaisuuksien maailmaan, jossa mikään ei ole sitä miltä näyttää. Kokenut lukija luo tarinalle elävän ja mukaansatempaavan tunnelman. Tämä äänikirja on ehdoton valinta kaikille jännityksen ystäville!"

"Jännittävä trilleri, joka pitää otteessaan alusta loppuun. Äänikirjassa seurataan päähenkilön vaarallista matkaa salaisuuksien maailmaan, jossa mikään ei ole sitä miltä näyttää. Tämä äänikirja tarjoaa jännitystä ja yllätyksiä jokaisella sivulla."

"Tämä jännittävä äänikirja vie sinut mukaansa kiehtovaan rikostarinan maailmaan. Kokenut lukija luo uskomattoman tunnelman ja pitää sinut otteessaan alusta loppuun asti. Äänikirja, joka pitää sinut hereillä yön pikkutunneille asti."

"Jännittävä trilleri, joka pitää sinut otteessaan alusta loppuun asti. Äänikirja tarjoaa unohtumattoman lukukokemuksen täynnä salaliittoja, vaaroja ja yllättäviä käänteitä. Anna mielikuvituksesi lentää ja sukella tarinan syövereihin."

"Jännittävä dekkari, joka pitää sinut koukussa alusta loppuun asti. Kuuntele, kun mestarillinen ääninäyttelijä herättää tarinan henkiin ja vie sinut mukaansa rikoksen syövereihin. Tämä äänikirja tarjoaa takuuvarmaa jännitystä ja unohtumattomia hetkiä."

"Jännitystä ja salaisuuksia tarjoava äänikirja vie sinut mukaansa koukuttavaan tarinaan, joka pitää sinut otteessaan alusta loppuun asti. Nauti tästä jännittävästä seikkailusta missä ja milloin tahansa!"

"Jännittävä trilleri, joka pitää sinut otteessaan alusta loppuun asti. Äänikirjana saat intensiivisen lukukokemuksen, joka herättää tarinan henkiin ja pitää sinut jännityksessä. Tämä teos on täydellinen valinta kaikille jännityksen ystäville."

Uudessa äänikirjassa "Stop Sucking Your Thumb" opit tehokkaan tavan lopettaa peukalon imeminen lapsilla. Saat käytännön vinkkejä, syvällisiä neuvoja ja rentoutusharjoituksia. Kuuntele ilmaiseksi tästä: https://www.bookbeat.fi/kirja/123571. Auta lastasi luomaan terveitä rutiineja elämään.

The Henry Huggins Audio Collection on äänikirjakokoelma, joka sisältää Beverly Clearyn rakastetun lapsettomuuden klassikon Henry Hugginsin seikkailut. Kokoelma tarjoaa viisi jännittävää tarinaa, jotka vievät sinut takaisin lapsuuden iloihin. Voit kuunnella äänikirjaa missä tahansa ja nauttia Henryn ja Ribsy-koiran hullunkurisista tempauksista. Äänikirja tarjoaa tunteja hauskuutta ja seikkailua kaikille lapsille ja lapsenmielisille. Voit myös tutustua yli 900 000 muuhun äänikirjaan ilmaiseksi 30 päivän ajan ilman sitoumuksia tai määräaikaisuuksia.

Sukella mahtavaan seikkailuun äänikirjan The Berenstain Bears and the Shaggy Little Pony parissa! Tarina kertoo Berenstainin karhuperheestä ja heidän ystävyydestään pikkuponin kanssa. Äänikirja tarjoaa eläviä kuvauksia ja jännitystä, jotka pitävät lapset ja aikuiset otteessaan. Voit nauttia tästä äänikirjasta ja yli 900 000 muusta suosikkikirjasta ilmaiseksi 30 päivän ajan Halvinhinta.comin kautta. Klikkaa alla olevaa linkkiä ja sukella äänikirjojen maailmaan ilmaiseksi!

The Best Christmas Pageant Ever -äänikirja kertoo jännittävän ja sydämellisen tarinan epätavallisesta perheestä. He osallistuvat paikalliseen joulunäytelmään, mikä muuttaa kaiken. Tarina tarjoaa jännitystä ja hulvattomia tilanteita, ja muistuttaa joulun todellisesta merkityksestä. Äänikirja on täydellinen tapa uppoutua jouluiseen tunnelmaan.

Vad gör dina barn när du sover? - Del 3 on kiehtova äänikirja, joka jatkaa salaperäisiä tarinoita lapsista, jotka luulevat vanhempien nukkuvan. Kirjan tunnelma on koukuttava ja jännittävä, mikä saa kuuntelijan odottamaan jokaisen luvun käänteitä innolla. Äänikirjan salaperäinen juoni yhdistettynä elävöittävään kerrontaan tekee siitä pakahduttavan kiehtovan kokemuksen. Rentoudu, sulje silmäsi ja anna tarinan viedä sinut mukanaan salaisuuksien maailmaan. Vad gör dina barn när du sover? - Del 3 lumoaa kuuntelijansa ainutlaatuisella tunnelmallaan ja odottamattomilla juonenkäänteillään.

The Magic Garden on lumoava äänikirja, joka vie lukijan taianomaiseen maailmaan täynnä seikkailua ja taikuutta. Tarina kertoo nuoresta Matildasta, joka löytää salaisen puutarhan ihmeellisine kasveineen ja otuksineen. Äänikirjan tunnelmallinen kerronta ja taianomainen musiikki luovat maagisen ilmapiirin, joka lumoaa kuuntelijan heti ensimmäisistä sanoista lähtien. Tämä äänikirja sopii kaikenikäisille ja tarjoaa pakopaikan arjen kiireistä. Koe Matildan seikkailut itse ja sukella maailmaan, jossa mikään ei ole mahdotonta. Klikkaa linkkiä ja kuuntele The Magic Garden sekä yli 900 000 muuta äänikirjaa ilmaiseksi 30 päivän ajan.

Raising Humans in a Digital World -äänikirja käsittelee vanhemmuutta digitaalisessa maailmassa. Tekijä Denise L. DeRosa tarjoaa arvokkaita oivalluksia digitaalisen teknologian haasteisiin. Äänikirjassa käsitellään muun muassa ruutuaikarajojen asettamista, terveiden digitaalisten tapojen opettamista lapsille ja perheyhteyden vahvistamista digitaalisten laitteiden keskellä. Kirja tarjoaa konkreettisia työkaluja ja neuvoja vanhemmille ja kasvattajille uuden aikakauden kohtaamiseen.

"Påhittiga Ludde on kiehtova äänikirja, joka tempaa kuulijansa mukaansa heti ensimmäisistä sanoista lähtien. Tarinan päähenkilö Ludde on rohkea ja nokkela kettu, joka joutuu mielenkiintoisiin tilanteisiin matkallaan läpi metsän. Äänikirja herättää eloon Ludde-nimisen hahmon ja hänen ystävänsä metsän eläimet. Juoni on jännittävä ja täynnä yllätyksiä, sopien sekä lapsille että aikuisille. Påhittiga Ludde on taianomainen seikkailu, joka tarjoaa todellisen kuunteluelämyksen upean ääninäyttelyn kera."

Tutustu jännittävään äänikirjaan Eugen und das verschwundene Stinktier (Freddy der Esel 44). Seuraa Eugenin ja Freddyn seikkailuja maatilalla, kun hajuvesipullo katoaa ja he aloittavat hulvattoman etsintäoperaation. Kirja tarjoaa jännitystä, huumoria ja hauskoja juonenkäänteitä, jotka vievät lukijan mukaansa. Äänikirjan kiehtova äänimaailma ja mielenkiintoinen kerronta luovat unohtumattoman seikkailun. Koko perheen suosikkikirja, joka sopii kaikenikäisille. Aloita kuuntelu ilmaiseksi 30 päivän ajan klikkaamalla linkkiä.

Die Geburtstagsparty (Christopher Kirchenmaus und seine Mäuselieder 16) on hauska ja viihdyttävä äänikirja kaikenikäisille. Tarina kertoo Christopher-hiirestä, joka järjestää jännittävän syntymäpäiväjuhlan ystävilleen ja sukulaismyssyilleen. Jokainen sivu on täynnä iloa, ystävyyttä ja seikkailua, ja mukaansatempaava musiikki saa kuuntelijan hyräilemään mukana. Die Geburtstagsparty on täydellinen valinta rentouttavaan hetkeen tai leppoisien tarinoiden kuunteluun. Kuuntele tämä äänikirja ja yli 900 000 muuta äänikirjaa ilmaiseksi 30 päivän ajan - löydä uusia suosikkeja ja uppoudu tarinoiden maailmaan!

Der Große Deutsche Märchen Schatz -äänikirja tarjoaa lumoavia saksalaisia satuja, kuten Lumikuningatar, Tuhkimo ja Apinoiden saari. Kiehtovat satuäänet herättävät henkiin Grimm-veljesten ja Hans Christian Andersenin tarinat uudella tavalla. Äänikirja sopii kaikenikäisille ja vie sinut heti mukaansa saksalaisten satujen lumoavaan ja ajattomaan tunnelmaan. Lataa äänikirja nyt ja anna satuäänten viedä sinut seikkailuun!

Noita Nokinenän jouluhyppy, osa 1 on lumoava ja jännittävä tarina lumisesta maasta. Noita Nokinenä auttaa joulupukkia toimittamalla lahjat perille ennen aaton koittoa. Matkalla hän kohtaa haasteita ja yllätyksiä, mutta saa apua ystävällisiltä metsän eläimiltä. Äänikirja vie sinut lumiseen seikkailuun ja joulun taikaan. Anna Noita Nokinenän johdattaa sinut joulun lumoavaan maailmaan ja koe jännittävät hetket yhdessä!

Vitnos går i skolan -äänikirja vie kuulijan jännittävälle matkalle koulumaailmaan. Tarina tempaa mukaansa heti alusta alkaen ja tarjoaa monia seikkailuja ja kommelluksia. Äänikirja sopii niin lapsille kuin aikuisillekin, ja sen tunnelma on kiehtova ja viihdyttävä. Se on täydellinen valinta rentoutumiseen ja tarinoiden maailmaan uppoutumiseen. Astu koulun penkille Vitnosin seurassa ja anna tarinan viedä sinut mennessään! Avaa linkki ja aloita kuunteleminen nyt!

Ninja Timmy och de förlorade sångernas kammare on lumoava äänikirja, joka vie kuulijat jännittävään maailmaan täynnä mysteereitä ja taisteluja. Tarina seuraa rohkeaa Ninja Timmyä ja hänen ystäviään heidän pyrkiessään löytämään kadonneen laulujen kammion, jossa piilee suuri voima. Kirja yhdistää fantasiaa ja toimintaa, luo kiehtovan maailman ja viehättää sekä lapsia että aikuisia. Ninja Timmy och de förlorade sångernas kammare on täydellinen valinta seikkailun ja taianomaisten tarinoiden ystäville. Koe unohtumaton matka tämän äänikirjan parissa ja sukella syvälle tarinan lumoavaan maailmaan!

La Biblia para niños -äänikirja esittelee Raamatun tarinat lapsille sopivalla tavalla, jolloin ne ovat helposti ymmärrettäviä ja innostavia. Äänikirjan kiehtova kerronta lumoaa lapset ja opettaa samalla arvokkaita opetuksia. Se on mainio tapa tutustuttaa lapset Raamatun opetuksiin hauskalla ja mieleenpainuvalla tavalla. Kiehtova äänikirja herättää uteliaisuuden ja tarjoaa unohtumattomia hetkiä koko perheelle.

Alva 12 on jännittävä äänikirja, joka kuljettaa kuulijansa unohtumattomalle kesäseikkailulle Alvan ja hänen ystäviensä kanssa. Tarina tempaa mukaansa heti ensimmäisistä sanoista alkaen ja pitää otteessaan loppuun asti. Alva 12 on täydellinen valinta seikkailuista ja ystävyydestä pitäville lapsille ja nuorille. Anna tarinan viedä sinut mukaansa ja koe unohtumaton kesä täynnä seikkailua ja hauskanpitoa. Tämä äänikirja on ehdoton valinta kesästä ja ystävyydestä nauttiville kuuntelijoille!

Uppoudu jännittävään seikkailuun joulupukin matkassa. Pukin paha päivä + Pukki laivalla -äänikirja tarjoaa lumoavan tarinan, jossa joulupukki kohtaa odottamattomia haasteita ja seikkailuja. Ratkaise pulmia ja tee vaikeita päätöksiä pukin matkalla ihmisten ilmoille. Huumoria, jännitystä ja yllätyksiä täynnä oleva juoni pitää sinut otteessaan. Äänikirja tarjoaa unohtumattoman lukukokemuksen kaikenikäisille. Saat yli 900 000 äänikirjaa ilmaiseksi 30 päivän ajan ilman sitoutumista. Astu joulupukin maagiseen maailmaan klikkaamalla linkkiä alapuolella.

'Pukki laivalla' on värikäs äänikirja, joka tarjoaa jännittävän seikkailun merellä. Pukin matkassa koetaan haasteita ja opetuksia, ja tarina sopii sekä lapsille että aikuisille. Äänikirja tarjoaa unohtumattoman kuuntelukokemuksen ja on saatavilla ilmaiseksi 30 päivän ajan yli 900 000 muun äänikirjan joukosta. Aloita matkasi tarinoiden maailmaan klikkaamalla alapuolelta!

Viiru kateissa on jännittävä äänikirja koko perheelle. Se kertoo kahden rohkean päähenkilön seikkailuista, kun he yrittävät selvittää kadonneen kissan Viirun sijainnin. Tarina on värikäs ja täynnä mysteeriä ja huumoria. Äänikirja sopii rentouttavaan hetkeen kotona tai matkustaessa. Kirjailija pitää jännityksen yllä loppuun saakka. Äänimaailma ja tunnelma luovat elämyksellisen kuuntelukokemuksen kaikenikäisille. Viiru kateissa on seikkailu, johon voi uppoutua ja unohtaa arjen kiireet. Tule ja sukella Viiru kateissa -äänikirjan lumoavaan maailmaan nyt! Yli 900 000 äänikirjaa voi kuunnella ilmaiseksi 30 päivän ajan ilman sitoutumista tai määräaikaisuuksia. Aloita seikkailusi äänikirjojen maailmassa klikkaamalla alla olevaa linkkiä!

Astetta jännittävämpi äänikirja Tiggaren och haren tarjoaa seikkailun tunteen. Tigerman ja jäniseläin lähtevät yhdessä uskomattomalle matkalle, joka imaisee mukaansa heti ensiminuuteista lähtien. Tarina tarjoaa jännitystä ja taikaa jokaisella kuuntelukerralla. Äänikirja sopii kaikenikäisille, ja sen tunnelmallinen lukija vie kuulijat mukanaan maagiseen maailmaan. Kuuntele nyt ja sukella tarinan lumoihin - saatavilla yhdellä napin painalluksella!

Billy och Lotta på rymmen on jännittävä ja hauska äänikirja, joka vie kuulijan seikkailuun Billyn ja Lotan kanssa. Tarina alkaa, kun heidän lemmikkihämähäkkinsä karkaa ja he lähtevät sen perään kaupungin halki. Matkalla he kohtaavat haasteita ja hauskoja tilanteita, jotka saavat kuulijan nauramaan ääneen. Tämä äänikirja tarjoaa jännitystä ja hauskoja hetkiä Billyn ja Lotan seikkailuissa. Se sopii hyvin seikkailunhaluisille lapsille ja lapsenmielisille aikuisille, jotka pitävät hyvistä tarinoista ja huumorista. Kokeile Billyn ja Lotan seikkailua ilmaiseksi 30 päivän ajan!

Disney 365 tarinaa, Joulukuu on lumoava äänikirja, joka vie kuulijat taianomaiseen joulun tunnelmaan. Seikkaillessasi Disneyn rakastettujen hahmojen matkassa läpi joulukuun, kerronta ja musiikki lämmittävät sydämesi ja herättävät mielikuvituksesi. Äänikirja yhdistää jännityksen, seikkailun ja tunteet ainutlaatuisella tavalla. Nyt voit kuunnella sen ja yli 900 000 muuta äänikirjaa ilmaiseksi 30 päivän ajan. Anna tarinoiden viedä sinut mukanaan ja löydä uusia suosikkeja helposti. Aloita matkasi äänikirjojen maailmaan jo tänään!

Sagobubblan - Vinterns stjärna on lumoava äänikirja, joka vie kuuntelijan lumiseen satumaailmaan. Tarina seuraa prinsessaa ja hänen seikkailujaan talvisessa taikamaailmassa. Äänikirjassa seikkailevat myös lumihaltiat ja muut satuhahmot, jotka tempaavat kuulijan mukaansa lumoavaan tarinaan. Vinterns stjärna tarjoaa taikaa, seikkailua ja ystävyyttä kaikenikäisille. Kuuntele tämä äänikirja ja anna satu lumota sinut!

Eemeli on palannut entistä veijarimpaan ja naurattavampaan muotoon uudessa äänikirjassa Eemelin uudet metkut! Seikkailu alkaa, kun Eemeli päättää järjestää oman sirkuksensa Pietulan pihapiiriin. Kylän asukkaat saavat kokea monia yllätyksiä Eemelin tempauksista ja metkuista. Hauskat kommellukset ja nokkelat juonet pitävät kuulijan otteessaan alusta loppuun asti. Äänikirja on täynnä hulvatonta huumoria ja jännittäviä käänteitä, jotka sopivat niin lapsille kuin aikuisillekin. Tartu tilaisuuteen ja anna Eemelin uusien metkujen piristää päivääsi! Kuuntele tämä äänikirja ja yli 900 000 muuta ilmaiseksi 30 päivän ajan ilman sitoutumista!

Barna Hedenhös reser till Paris on lumoava äänikirja lapsille. Se vie kuulijat Ranskan romanttiseen pääkaupunkiin, jossa Hedenhösin perhe seikkailee aikakoneellaan. Tarina tarjoaa sekä jännitystä että naurua. Äänikirja on hauska ja opettavainen tapa seurata perheen seikkailuja. Se sopii erityisesti niille, jotka rakastavat satumaista fantasiaa ja seikkailuja. Kiehtova kertomus, viehättävät hahmot ja mielikuvituksellinen maailma tekevät kuuntelukokemuksesta unohtumattoman. Aloita matkasi nyt klikkaamalla alapuolella olevaa linkkiä ja kuuntele tämä äänikirja ilmaiseksi sekä yli 900 000 muuta äänikirjaa 30 päivän ajan ilman sitoutumista tai määräaikaisuuksia!

Pirate Blunderbeard: Worst. Movie. Ever. äänikirja on huvittava seikkailu, joka saa nauramaan. Seuraa merirosvo Blunderbeardia ja hänen apuriaan seikkailussa, joka ei mene suunnitelmien mukaan. Tarina on täynnä huumoria ja pitää otteessaan alusta loppuun. Äänikirjan elävä kerronta ja äänitehosteet luovat vaikuttavan kokemuksen kaikenikäisille. Klikkaa linkkiä ja kuuntele tämä sekä yli 900 000 muuta äänikirjaa ilmaiseksi 30 päivän ajan.

Ella ja hänen ystävänsä karkaavat koulusta äänikirjassa. Tarina tarjoaa jännittävän seikkailun ja hauskoja kommelluksia. Äänikirja sopii lapsille ja lapsenmielisille, jotka rakastavat seikkailuja ja huumoria. Tarinassa on sopivasti jännitystä, ystävyyttä ja hauskoja hetkiä. Kiehtova tarina tempaa mukaansa ja saa nauramaan ääneen. Ella ja kaverit karkaavat koulusta on täydellinen valinta rentouttaviin hetkiin tai matkakumppaniksi.

Bedtime Meditations for Kids on äänikirja, joka auttaa lapsia rentoutumaan ja valmistautumaan uneen. Tarinat ja meditaatiot vievät kuulijat mielikuvituksellisiin maailmoihin, joissa uni tulee kevyemmin ja levollisemmin. Tämä äänikirja auttaa luomaan rutiinin, joka helpottaa lapsen nukahtamista ja edistää terveitä unirytmejä.

Weihnachtserzählungen für Kinder - Zwei ist eine bezaubernde Sammlung von Weihnachtsgeschichten für Kinder, die die Zuhörer in eine magische Weihnachtsstimmung versetzen. In diesem Hörbuch erlebt man Abenteuer in verschneiten Landschaften und lernt faszinierende Figuren kennen, die vor Weihnachtszauber sprühen. Die fesselnde Welt der Geschichten zieht sowohl Kinder als auch Erwachsene in ihren Bann und schafft eine warme und gemeinschaftliche Atmosphäre. Jede Geschichte in diesem Hörbuch ist auf ihre eigene Weise berührend und lehrreich, eine perfekte Wahl für die Vorfreude und das Eintauchen in die Weihnachtsstimmung. Genießen Sie unvergessliche Momente mit diesem Hörbuch und lassen Sie sich von der Magie der Weihnacht mitreißen.

Tervetuloa seikkailuun Alfred Upptäckaren ja hänen uskollisen koiransa Fisen kanssa! Upptäckaren perhe lähtee lomalle, mutta matka ei suju suunnitelmien mukaan, kun Fisen aiheuttaa kommelluksia. Tämä humoristinen ja jännittävä tarina sopii koko perheelle ja saa niin lapset kuin aikuisetkin nauramaan. Äänikirjan avulla voit uppoutua tarinan maailmaan milloin ja missä tahansa, olit sitten kotona tai matkalla. Anna itsellesi lupa irrottautua arjen kiireistä ja uppoutua seikkailuun Alfredin ja Fisen seurassa! Muista, että tämän ja yli 900 000 muuta äänikirjaa voi kuunnella ilmaiseksi 30 päivän ajan ilman sitoutumista tai määräaikaisuuksia. Klikkaa alla olevaa linkkiä ja aloita seikkailu jo tänään!

IRIDIAMA on eeppinen äänikirja, joka vie sinut seikkailulle kaukaiseen maailmaan. Tarina yhdistää fantasiaa ja jännitystä, ja pitää sinut jännityksessä koko matkan ajan. Äänikirja sopii kaikenikäisille ja tarjoaa pakoa arjen kiireistä. Kuuntele IRIDIAMA ilmaiseksi 30 päivän ajan ja anna tarinan inspiroida sinua uusiin seikkailuihin.

Anna mielikuvituksesi lentää ja sukella Tontun maailmaan jännittävän äänikirjan avulla. Tarina vie kuulijan lumiseen metsään, jossa seikkailee iloinen ja seikkailunhaluinen Tonttu. Tonttu kohtaa haasteita ja ystäviä matkallaan kohti joulua ja oppii tärkeitä elämän opetuksia. Lumoava äänikirja sopii kaikenikäisille ja tempaa mukaansa maagiseen tarinaan, joka sykähdyttää sydäntä. Äänikirjan lukija vie kuulijan mukanaan seikkailuun, joka jää elämään mieleen pitkään. Tartu tilaisuuteen ja kuuntele Tonttu nyt ilmaiseksi 30 päivän ajan!

Flying Fergus 1: The Best Birthday Bike on jännittävä äänikirja lapsille. Se kertoo tarinan Fergus-nimisestä pojasta, joka saa unelmiensa pyörän syntymäpäivälahjaksi. Pyörä vie Ferguksen ja hänen ystävänsä Jessien seikkailuun hylätyssä maaseudun kylässä. Heidän on ratkaistava arvoitus ja pelastettava kylä villiltä pedoilta löytääkseen kadonneen aarteen. Flying Fergus 1: The Best Birthday Bike yhdistää jännitystä, huumoria ja ystävyyttä. Se sopii niin nuorille lukijoille kuin aikuisille, jotka rakastavat satuja ja fantasiaa. Sulje silmät ja anna tarinan viedä sinut seikkailuun!

Äänikirja "Alles, was mein kleiner Sohn über die Welt wissen muss (Ungekürzte Lesung)" on sydämellinen ja opettavainen. Se vie sinut lapsen silmin maailmaan. Taiteilija Susanna Gröschlinin herkkä esitys yhdistettynä tekijäremi Philip Waechterin tarinaan tempaisee mukaansa kaikenikäiset.

Britta und ihr Pony -äänikirja on jännittävä tarina hevoshulluille ja seikkailujen ystäville. Britta ja hänen poninsa kohtaavat haasteita ja ilon hetkiä yhdessä. Kirja sopii niin lapsille kuin aikuisillekin ja sen koukuttava juoni pitää kuulijan jännityksessä. Äänikirjan tunnelma välittyy äänimaailman ja kertojan taitavan esiintymisen kautta, luoden unohtumattoman kuuntelukokemuksen. Sukella Britan ja ponin jännittävään maailmaan!

Benno, der schlaue Kuschelhund, on sydämellinen ja seikkailuja täynnä oleva äänikirja koko perheelle. Tarina kertoo ovelasta pehmolelusta, joka herää eloon ja lähtee tutkimaan metsää. Benno kohtaa matkallaan monia ystäviä ja ratkaisee erilaisia pulmia. Tarina opettaa lapsille ystävyyden ja rohkeuden merkitystä sekä kannustaa luovaan tilanteiden käsittelyyn. Äänikirjan elävä kerronta ja mielenkiintoiset ääniefektit tempaavat kuulijan mukaan jännittävään ja iloiseen seikkailuun. Tämä äänikirja on rentouttava valinta yhteisiin lukuhetkiin lasten kanssa.

Anna mielikuvituksen lentää ja sukella seikkailuun Fia och djuren äänikirjan parissa! Tarina kertoo nuoresta Fiasta, joka ystävystyy erilaisten eläinten kanssa ja oppii arvokkaita elämäntaitoja. Kiehtova kertomus herättää tunteita ja opettaa elämän oppeja lempeällä ja viihdyttävällä tavalla. Äänikirjan lukutapa tempaa mukaansa heti alusta asti ja saa kuulijan tuntemaan itsensä osaksi tarinaa. Koko perheen suosikkikuunnelma, joka tarjoaa hetken täynnä taikaa, naurua ja viisauksia! Kuuntele tämä ja yli 900 000 muuta äänikirjaa ilmaiseksi 30 päivän ajan ilman sitoutumista tai määräaikaisuuksia tästä linkistä!

Familjen Bliss magiska bageri -äänikirja vie sinut herkulliselle seikkailulle. Se kertoo perheestä, joka valmistaa taikajuomia ja herkkuja. Pääset seuraamaan, kun he loihtivat herkkujaan ja seikkailevat maagisessa leipomossaan. Äänikirja on jännittävä tarina, joka sopii kaikenikäisille. Siinä on taikaa, seikkailua ja herkullisia hetkiä, jotka vievät sinut pois arjen kiireistä. Aloita seikkailu nyt!

Kul fakta för barn - Utdöda djur on jännittävä ja opettavainen äänikirja, joka vie lapset unohtumattomalle matkalle menneeseen maailmaan. Tutustu sukupuuttoon kuolleisiin eläimiin ja niiden kiehtovaan historiaan. Kuule tarinoita dinosauruksista, mammuuteista ja muista uhanalaisista lajeista. Upeat äänitehosteet ja eläväinen kerronta tekevät kuuntelukokemuksesta kutkuttavan jännittävän. Täydellinen valinta uteliaille lapsille ja aikuisille, jotka rakastavat oppimista ja seikkailua.

The website encountered an unexpected error. Try again later.
Drupal\Core\Database\DatabaseExceptionWrapper: SQLSTATE[42S02]: Base table or view not found: 1146 Table 'halvinhinta_dr72.drqo_ultimate_cron_log' doesn't exist: SELECT "l".* FROM "drqo_ultimate_cron_log" "l" WHERE ("l"."name" = :db_condition_placeholder_0) AND ("l"."log_type" IN (:db_condition_placeholder_1)) ORDER BY "l"."start_time" DESC, "l"."end_time" DESC LIMIT 1 OFFSET 0; Array ( [:db_condition_placeholder_0] => announcements_feed_cron [:db_condition_placeholder_1] => 0 ) in Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load() (line 235 of modules/contrib/ultimate_cron/src/Plugin/ultimate_cron/Logger/DatabaseLogger.php).
Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load('announcements_feed_cron', NULL, Array) (Line: 542)
Drupal\ultimate_cron\Entity\CronJob->loadLatestLogEntry() (Line: 60)
Drupal\ultimate_cron\UltimateCron->run() (Line: 70)
Drupal\ultimate_cron\ProxyClass\UltimateCron->run() (Line: 65)
Drupal\automated_cron\EventSubscriber\AutomatedCron->onTerminate(Object, 'kernel.terminate', Object)
call_user_func(Array, Object, 'kernel.terminate', Object) (Line: 111)
Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.terminate') (Line: 115)
Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 63)
Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 688)
Drupal\Core\DrupalKernel->terminate(Object, Object) (Line: 22)