Näytön suoja

Näytön suoja on välttämätön lisävaruste kaikille, jotka haluavat suojata älypuhelimensa, tablettinsa tai muiden laitteidensa näyttöjä naarmuilta, iskuilta ja likatahroilta. Valikoimastamme löydät laadukkaita ja kestäviä suojakalvoja ja panssarilaseja eri laitemalleihin. Suojakalvot ovat ohuita ja lähes huomaamattomia, mutta tarjoavat erinomaisen suojan naarmuja vastaan. Panssarilasit puolestaan antavat lisäturvaa kovempia iskuja vastaan. Helppo asentaa ja ei heikennä kosketusnäytön herkkyyttä tai kuvanlaatua. Sijoita näyttösi suojaamiseen ja pidennä laitteen käyttöikää.

"Upea ja tyylikäs älykello, joka yhdistää tyylin ja toiminnallisuuden. Seuraa aktiivisuuttasi, sykettäsi ja unen laatua helposti ja tarkasti. Lisäksi voit vastaanottaa puheluita ja viestejä suoraan ranteestasi. Tämä älykello on täydellinen kumppani aktiiviseen elämäntapaan."

Upea ja monipuolinen älykello, joka pitää sinut ajan tasalla ja auttaa saavuttamaan tavoitteesi. Seuraa aktiivisuuttasi, sykettäsi ja unenlaatuasi sekä vastaanota ilmoitukset suoraan ranteestasi. Tyylikäs design ja pitkä akunkesto tekevät tästä älykellosta täydellisen kumppanin arkeen ja treeneihin.