Gear GEAR karkaistu suojalasi iPhone Xs Maxille ja 11 Pro Maxille

Gear GEAR karkaistu lasi iPhone Xs Max/11 Pro Max

Haluatko suojata kallisarvoisen iPhone Xs Max tai 11 Pro Max -puhelimesi tyylikkäästi ja tehokkaasti? Gear GEAR karkaistu lasi on täydellinen lisävaruste tarjoamaan huippuluokan suojaa ja pidempää käyttöikää puhelimellesi.

Äärimmäistä suojaa ja kestävyyttä

Gear GEAR karkaistu lasi on suunniteltu erityisesti kestämään kovimmatkin iskut ja naarmut. Tämä lasi tarjoaa erinomaista kovuutta, joka suojaa näyttöäsi säröiltä ja vaurioilta. Lisäksi sen huippulaadukas rakenne varmistaa, että puhelimesi näyttää ja tuntuu aina yhtä hyvältä kuin uutena.

Kirkas ja tarkka näkymä

Karkaistu lasi on kristallinkirkas, joten se ei häiritse puhelimen näytön kirkkautta tai tarkkuutta. Näin voit nauttia upeasta kuvanlaadusta ja elävistä väreistä ilman kompromisseja. Myös kosketusherkkyys säilyy erinomaisena, joten voit jatkaa puhelimesi käyttöä täysin normaalisti.

Helppo asennus

Gear GEAR karkaistun lasin asennus on nopeaa ja vaivatonta. Tiukasti istuva rakenne varmistaa, että lasi pysyy paikallaan ilman ilmakuplia tai liimajäämiä. Asennus onnistuu hetkessä, ja puhelimesi saa heti lisäsuojaa.

Tilaa Gear GEAR karkaistu lasi iPhone Xs Max/11 Pro Max jo tänään ja varmista, että puhelimesi näyttö pysyy huippukunnossa päivittäisessä käytössä. Älä odota, vaan klikkaa linkkiä ja suojaa puhelimesi parhaalla mahdollisella tavalla!

 

 

The website encountered an unexpected error. Try again later.
Drupal\Core\Database\DatabaseExceptionWrapper: SQLSTATE[42S02]: Base table or view not found: 1146 Table 'halvinhinta_dr72.drqo_ultimate_cron_log' doesn't exist: SELECT "l".* FROM "drqo_ultimate_cron_log" "l" WHERE ("l"."name" = :db_condition_placeholder_0) AND ("l"."log_type" IN (:db_condition_placeholder_1)) ORDER BY "l"."start_time" DESC, "l"."end_time" DESC LIMIT 1 OFFSET 0; Array ( [:db_condition_placeholder_0] => announcements_feed_cron [:db_condition_placeholder_1] => 0 ) in Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load() (line 235 of modules/contrib/ultimate_cron/src/Plugin/ultimate_cron/Logger/DatabaseLogger.php).
Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load('announcements_feed_cron', NULL, Array) (Line: 542)
Drupal\ultimate_cron\Entity\CronJob->loadLatestLogEntry() (Line: 60)
Drupal\ultimate_cron\UltimateCron->run() (Line: 70)
Drupal\ultimate_cron\ProxyClass\UltimateCron->run() (Line: 65)
Drupal\automated_cron\EventSubscriber\AutomatedCron->onTerminate(Object, 'kernel.terminate', Object)
call_user_func(Array, Object, 'kernel.terminate', Object) (Line: 111)
Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.terminate') (Line: 115)
Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 63)
Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 688)
Drupal\Core\DrupalKernel->terminate(Object, Object) (Line: 22)