Treenaaminen

"Korkealaatuinen älykello, joka yhdistää tyylikkään muotoilun ja monipuoliset ominaisuudet. Tarkkaile sykettäsi, vastaanota ilmoituksia ja seuraa aktiivisuuttasi helposti ranteessasi. Kello sopii täydellisesti niin treeneihin kuin arkeenkin."

"Five Ways You're Probably not Using Strava but Should - Get Into Sport Series, Episode 22" on kiehtova urheiluhenkinen äänikirja, joka innostaa sinua hyödyntämään Stravaa täysillä. Kuuntele ja löydä viisi vinkkiä, jotka voivat mullistaa harjoittelusi ja suorituksesi. Äänikirja tarjoaa arvokasta tietoa ja käytännön vinkkejä urheilullisten tavoitteidesi saavuttamiseksi. Kuuntele ja inspiroidu kehittämään treeniohjelmaasi sekä kannusta muita liittymään seuraasi. Löydä uusia tapoja hyödyntää Stravaa ja saavuttaa tavoitteesi paremmin kuin koskaan ennen.

Polski - indonezyjski: W przypadku podróży on kiehtova ja opettavainen äänikirja kaikille matkailusta ja kielistä kiinnostuneille. Kirjassa pääset tutustumaan puolan ja indonesian kielen perusteisiin, jotka ovat hyödyllisiä maailmalla matkustaessa. Äänikirja tarjoaa mielenkiintoisen tavan oppia kielten alkeita ja laajentaa kielitaitoa. Kuuntele matkalla ollessasi, kotona rentoutuessasi tai vaikka lenkillä treenatessasi. Anna kielten lumon viedä sinut mukanaan ja avaa uusia ovia maailmaan.

[{"value": "Ylös, ulos treenaamaan! on äänikirja, joka inspiroi sinut liikkumaan ja olemaan aktiivinen. Kirjan avulla opit, kuinka voit helposti lisätä liikuntaa arkeesi ja nauttia sen tuomista hyödyistä. Äänikirja tarjoaa motivoivia vinkkejä ja harjoituksia kaikenikäisille ja -kuntoisille, joten se sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin liikkujille. Anna äänikirjan innostaa sinua uusiin treenitapoihin ja auttaa sinua saavuttamaan hyvinvointitavoitteesi - olipa se sitten parempi kunto tai enemmän energiaa arkeen.

The website encountered an unexpected error. Try again later.
Drupal\Core\Database\DatabaseExceptionWrapper: SQLSTATE[42S02]: Base table or view not found: 1146 Table 'halvinhinta_dr72.drqo_ultimate_cron_log' doesn't exist: SELECT "l".* FROM "drqo_ultimate_cron_log" "l" WHERE ("l"."name" = :db_condition_placeholder_0) AND ("l"."log_type" IN (:db_condition_placeholder_1)) ORDER BY "l"."start_time" DESC, "l"."end_time" DESC LIMIT 1 OFFSET 0; Array ( [:db_condition_placeholder_0] => announcements_feed_cron [:db_condition_placeholder_1] => 0 ) in Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load() (line 235 of modules/contrib/ultimate_cron/src/Plugin/ultimate_cron/Logger/DatabaseLogger.php).
Drupal\ultimate_cron\Plugin\ultimate_cron\Logger\DatabaseLogger->load('announcements_feed_cron', NULL, Array) (Line: 542)
Drupal\ultimate_cron\Entity\CronJob->loadLatestLogEntry() (Line: 60)
Drupal\ultimate_cron\UltimateCron->run() (Line: 70)
Drupal\ultimate_cron\ProxyClass\UltimateCron->run() (Line: 65)
Drupal\automated_cron\EventSubscriber\AutomatedCron->onTerminate(Object, 'kernel.terminate', Object)
call_user_func(Array, Object, 'kernel.terminate', Object) (Line: 111)
Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.terminate') (Line: 115)
Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 63)
Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->terminate(Object, Object) (Line: 688)
Drupal\Core\DrupalKernel->terminate(Object, Object) (Line: 22)